perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben al eerder klant geweest bij Essent, maar ik ben nu weer teruggekomen.

perfect, zeker aan te bevelen

Mijn ouders gebruiken ook essent

voldoende, een redelijke ervaring

volgens de contactpersoon zou de slimme thermostaat van eneco zonder problemen ook bij essent werken dit is helaas niet het geval, niet fijn, zo een misser!

goede service, goed behandeld

Heel goed en erg behulpzaam in het duidelijk maken van mijn keuze

voldoende, een redelijke ervaring

Ik wil graag dat u of iemand de mails leest die ik 7 april 2019 20.05 en 9 april 2019 14.56 heb gestuurd. Heb 10 april 2019 14.21 een mail teruggekregen : onze adviseur neemt zo spoedig mogelijk contact met u op . Tot op heden heb ik niets meer van de heer Harris Barendregt gehoord.

voldoende, een redelijke ervaring

Ik begreep dat de overstap voor mij gratis was, toch krijg ik van mijn vorige leverancier een rekening van € 100,- voor contractbreuk. DIT IS NIET WAT IS AFGESPROKEN!!!

positief goede voorlichting

slechter dan verwacht

Niet erg goed er werd mij beloofd dat eventuele boete die ik moet betalen door Essent werd overgenomen mooi niet. Ik moet een boete betalen bij Nuon. Werd deze dagen weer gebeld door Essent voor een ander contract dat heb ik afgewezen hoe kan dit?

Prettig

goede service, goed behandeld

ik heb er spijt van dat ik over gestapt ben nuon maar nu ben ik blij dat ik weer terug ben bij essent

Positief.

goede service, goed behandeld

Zoals het hoort, probleemloos en met goede voorlichting. Nu alleen nog afwachten of ook de terugbetaling van de overstapboete goed verloopt.

Op dit moment prima.

Willemsplein 4