voldoende, een redelijke ervaring

Het is nog niet helemaal zoals beloofd. Het zou mij niks kosten, maar heb giga rekening gehad. De boete voor overstappen zat erbij in😬 Dus voor nu zet ik de aanbeveling op nee, het wordt ja als dat wordt rechtgezet.

goede service, goed behandeld

Ik werd gebeld dat mijn oude leverancier duurder was,

slechter dan verwacht

Het gemak om klant te worden verliep soepel. Aan de deur " afgekocht". Nooit meer. De dame vertelde dat het voor 3 jaar was. Uiteindelijk was het voor 5 jaar?...naja. daar moet ik het mee doem.

perfect, zeker aan te bevelen

De eerlijkheid hoop dat het ook zo blijft

goede service, goed behandeld

Normaal alleen heeft essent geen goede energie manager app ik bedoel na een maand gebruiksgegevens dan moet je je schamen.

Top !!!

super bedrijf

Heb wel een eindrekening ontvangen van 682,00 euro

goede service, goed behandeld

In eerste instantie prima maar bij nader inzien kom ik bij NUON per saldo jaarlijks toch beter uit. Dit wordt in het eerste jaar nog eens vermeerderd met de extra korting die de korting van Essent overstijgt.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Slecht er was mij beloofd dat het contract pas in zou gaan als mijn contract boete vrij zou zijn nu heeft het mij alleen maar veel geld gekost ik ben alle vertrouwen kwijt wie ook maar met gladde praat bij mij aan de deur komt bedankt hiervoor ik trap nergens meer in met toch vriendelijke groet Trijntje Hoogenkamp

Heel fijn

voldoende, een redelijke ervaring

over stappen van nuon naar essent kost mij 714.46 ik ben hier helemaal ziek van geworden.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Slecht, moet 600 euro betalen voor het overstappen. Ga dus niet akkoord met het overstappen

Gewoon goed

Willemsplein 4