perfect, zeker aan te bevelen

Zeer vriendelijk en duidelijke uitleg.

Vriendelijk en correct.

goede service, goed behandeld

Alles is soepel verlopen.

goede service, goed behandeld

Niets van gemerkt. Dus prima.

perfect, zeker aan te bevelen

Geen idee heb nog niks gehoord

goede service, goed behandeld

Goed,maar hoe kan ik die €100 boete bij jullie innen .geen idee hoe ik dat moet doen ,graag zou ik een mailtje terug ontvangen van jullie b v b d

slechter dan verwacht

Vervelend en nu al voorgenomen om eind van het jaar weg te gaan om vervolgens NOOIT meer terug te keren! 14 jaar klant geweest, één keer naar de Nuon gegaan i.v.m. een geweldig aanbod, maar nu ik ben teruggekeerd, wordt me na het sluiten van het contract (en het termijn van bedenken!!!) een enkel tarief door de strot geduwd, omdat ik geen slimmer meter heb. Dat hadden jullie kunnen weten en het staat nergens beschreven in het contract. Daarom: het jaar uit en mij NOOIT meer bellen/mailen!

goede service, goed behandeld

Erg plezierig! Goed aanbod, vast contactpersoon. Zeer goed!

slechter dan verwacht

De overstap is mij erg tegengevallen. Weet nog steeds niet vanaf welke meterstanden ik klant bij Essent ben. Hopelijk gaat het het vergoeden van mijn overstapboete allemaal wat soepeler. Alles zou zonder problemen verlopen was mij beloofd. Ik hoop dat deze belofte ook wordt nagekomen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

ik ben erin geluist en het voelt niet goed. Onder het valse voorwendsel dat NUON ophield te bestaan dus HELEMAAL weg ging wat ik al vreemd vond. Maar doordat mijn man dit allemaal regelt en in het ziekenhuis ligt en ik eigenlijk onder druk stond is me ditin mijn strot gedrukt. Onder andere omstandigheden had ik het goed gevonden maar op deze manier...schandalig

zeer slecht, onaanvaardbaar

ER IS MIJ NIET VERTELD DAT IK EEN BOETE KREEG MET DE OVER STAP

goede service, goed behandeld

Prima overstap. Nu kijken of het ook daadwerkelijk voordeliger is dan mijn vorige leverancier.

voldoende, een redelijke ervaring

Ik had gevraagd om € 100 korting, omdat m'n tante waar ik ook de overstap voor geregeld heb, die aangeboden heeft gekregen. Tot heden heb ik daar nog geen bevestiging van gezien.

voldoende, een redelijke ervaring

Overstappen is niet goed gegaan doordat de afgesproken overschrijf datum niet is nageleefd.

voldoende, een redelijke ervaring

hoewel het een prettig contact was, waren er wel een paar fouten in de opname om klant te worden. Zo werd de naam in het e-mailadres met een k genoteerd, in plaats van een g, wat nogal wat mis-communicatie teweeg bracht.

goede service, goed behandeld

Ik kende Essent al.Ik ben blij weer terug te zijn bij mijn oude leverancier.

goede service, goed behandeld

Maar hoe zit het met de betaling van de gemaakte overname-kosten van de vorige leverancier? Dat is me niet duidelijk.

goede service, goed behandeld

Weer terug gekomen bij Essent. Ging snel en makkelijk.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch