goede service, goed behandeld

Na ongeveer 6 weken heb ik nog geen indicatie van mijn verbruik gekregen, maar ik hoop eind Meii dat dat te krijgen. Verder verloopt alles goed.

Heel goed

goede service, goed behandeld

Er wordt gezegd dat ik 60 euro per maand betaal terwijl dat 30 was, nu heb ik er een afgesloten met 60 euro en betaal dus meer dan nodig, krijg het op termijn wel terug maar heb het kost me nu wel meer per maand. Verkeerd ingelicht door degene die bij mij aan de deur stond. Is dit nog aan te passen? Graag contact opnemen 0621862971

goede service, goed behandeld

Goed zoals de vorige keer. Heb alleen nog niet de 100,00 gekregen wat was beloofd. Terwijl wel het eerste maandbedrag al is afgeschreven

Zeer Goed

goede service, goed behandeld

Nogal summier, ik had verwacht dat Essen mij had bericht over de meterstanden waarmede Essent begint. Nu heb ik geen enkele controle.

slechter dan verwacht

Dikke eindafrekening gehad waardoor ik in de problemen en schulden ben gekomen

Vertrouwd!

perfect, zeker aan te bevelen

Heel plezierig telefonisch contact, goed advies en vlotte afwikkeling.

seer goed

goede service, goed behandeld

afwachten ben tot nu toe tevreden

voldoende, een redelijke ervaring

ben er nog niet helemaal zeker van

goede service, goed behandeld

Verliep prima tot de incassodatum bekend werd die ik niet kon verplaatsen. Wat maakt het nu of we rond 3 mei betalen of op 28 mei....(met een betaalgedrag van meer dan 30 jaar weet je met welke klant je te maken hebt) Juist dit laatste moet de doorslag geven bij jullie.

Het voelt goed

Makkelijk, goede overstapservice

goede service, goed behandeld

Prima, alleen een slechte periode om over te stappen na de wintermaanden. Moest helaas een paar honderd euro betalen aan voorgaande leverancier. Wel netjes te woord gestaan door klanten service van Essent.

Goede ervaring,geen problemen

Heel Tevreden

goede service, goed behandeld

was altijd al klant ben gewoon een paar maandjes weg geweest, nu weer terug,voelt goed.

goede service, goed behandeld

Niks verandert tor nu toe

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben blij dat ik niet getutoyeerd ben geworden. Erg vriendelijk personeel.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch