Tot nu toe goed

aardig

goede service, goed behandeld

Normaal contact is altijd goed geweest. Bij opzeggen grote problemen. Contract van 3 jaar, na 2 jaar en 11 maanden opzeggen betekend voor beide producten een boete van 50 euro. Dit is absurd en ga ik zeker niet betalen.

goede service, goed behandeld

Prima overstap was zo geregeld

voldoende, een redelijke ervaring

Mijn naam De Munck Mortier hoort geen streepje tussen! Dus niet de Munck-Mortier maar B de Munck Mortier!

Alles perfect verlopen

voldoende, een redelijke ervaring

Moelijk contact te krijgen voor verdere vragen.

goede service, goed behandeld

ik ben er gewoon kapot van,moet nog bijkomen

zeer slecht, onaanvaardbaar

perfect, zeker aan te bevelen

Het is soepel verlopen we hebben niets gemerkt eigenlijk van een verandering.

geen enkel ongemak ervaren

zeer slecht, onaanvaardbaar

essent heeft het niet goed ik zou het zonder kosten overt zijn gegaan naar essent maar ik krijg de rekening van 450.00 euro;s van Huismerk energie.nv om dat de overschrijfing niet zo als wij het mondeling besproken hebben dan had ik geen kosten gehad en ik zoui op het einde van het jaar gewen 200.00 euro maar 250.00 euro als cadou krijgen zo was het afgesproken ja groetjes h b van vugt

goede service, goed behandeld

Ben nog niet lang genoeg klant om Essent aan te bevelen.

goede service, goed behandeld

mijn ervaring is gewoon goed

goede service, goed behandeld

Ben al klant bij Essent voor onze huidige woning. De recente klantaanvraag heft betrekking op een tweede woning die nog niet gereed is.

voldoende, een redelijke ervaring

Wel goed, alleen is er een 5 jarig contract afgesloten terwijl ik om 3 jaar had gevraagd

goede service, goed behandeld

Na een onderbreking van enkele maanden, zijn wij weer en al bijna 50 jaar klant bij Essent. In het overgangsgesprek is ons verteld, dat alle financiële konsekwenties door Essent worden gedragen. Ook de gift van 200.- euro die wij van Budgetenergie moeten tergbetalen. Ik hoor nog van jullie.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch