gewoon overgestapt zonder problemen

goede service, goed behandeld

Hopelijk krijg ik wel snel mijn boete van de Nuon terug van jullie dat was mij belooft bij het telefoon gesprek,heb er slapeoze nachten van gehad.De Nuon wilde mij weer terug en die beloofde ook weer de boeteclausule te zullen betalen,ben er ziek van,wacht het even af wat er gaat gebeuren.

voldoende, een redelijke ervaring

Toen mij de vraag werd gesteld om over te stappen, gaf ik aan dat ik dat nu niet handig vond omdat ik dan een eindafrekening over de wintermaanden zou krijgen van de Nuon (ik had eind November de afrekening gehad) Volgens diegene maakte het niets uit wanneer je overstapte, en zou dat hooguit een paar 10tjes zijn. Inmiddels heb ik voor de eindafrekening 300 euro moeten betalen, plus één maand 2 x een energie rekening (bij de Nuon bleek ik achteraf te betalen en bij jullie moet het in het voren). Als ik dit van te voren had geweten was ik niet overgestapt

voldoende, een redelijke ervaring

Nog niet zo, mij is beloofd om de boete te betalen voor het overstappen en nu krijg ik ineens een boete van mijn oude leverancier

goede service, goed behandeld

Ik was voorheen al klant bij Essent, maar na een onderbreking wegens verhuizing heb ik even geen energieleverancier gehad. Nu dus weer klant bij Essent. Eén minpunt: de verbruiksmanager werkt niet (deed het in het verleden ook al niet). Erg jammer.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik wil contact met spoed ivm overgang naar een andere leverancier

goede service, goed behandeld

Goed, Ik was een jaar overstapt, en nu terug bij Essent

goede service, goed behandeld

Achteraf gezien was het voor ons niet verstandig om over te stappen, we moeten nu gigantisch bij betalen bij de Nuon. Hier had de Essent ons op moeten wijzen!!!! Oftewel dit gaan we rond deze tijd nooit meer doen, dit kost ons 800 euro extra......

goede service, goed behandeld

Tot nog toe gaat het goed

goede service, goed behandeld

De service is prima, ook het antwoord via de mail is snel. Alleen de uit betaling van de overstapboete duurt wat Lang (3 maand een)

prima ervaring

afwachten

voldoende, een redelijke ervaring

Ik ben niet blij met essent en de slimme meter die meter geeft teveel meters aan

Heel goed

perfect, zeker aan te bevelen

Makkelijke overstap en duidelijke uitleg! Alles wordt door Essent geregeld en dat is wel zo prettig. Aanvragen van de vergoeding van de boete die opgelegd was door mijn oude leverancier was ook snel gedaan.

Geen verschil

goede service, goed behandeld

Goed enige min punt is dat ik me verbruik niet kan in zien.

slechter dan verwacht

Boete betaald aan Querrent, Graag terug ontvangen van Essent.

goede service, goed behandeld

Makkelijk en snel, het is jammergenoeg in mijn ogen, dat het heel lang duurt voordat je je te betalen vergoeding terug krijgt gestort, kunnen jullie in mijn ogen, net als veel andere, voor ons regelen zodat nieuwe klanten daar geen last hebben van dubbele kosten. Dan is drie maanden heel erg lang.

Prima, alles gied verrgrld

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goed, ben zeer tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

Prettig, helaas geen korting of cadeau aangeboden zoals 2 weken later wel het geval was.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch