goede service, goed behandeld

Goed. Alleen mijn naam wordt foutief gebruikt. Ik heet niet Leeuw maar de Leeuw

perfect, zeker aan te bevelen

Zover zo goed.

goede service, goed behandeld

In principe wilbe ik niet overstappen, maar die twee jongens/heren hebben mij door voordelen en uitleg over diverse items mij toch overtuigd om over te spappen naar essent.

goede service, goed behandeld

Van jullie kant is alles goed gegaan maar mijn vorige leverancier heeft nog één keer het oude voorschot ingehouden. Ik begrijp dat jullie daar niets aan kunnen doen maar ook dat hoort bij een goede overstap.

voldoende, een redelijke ervaring

Een heel groot minpunt vind ik dat het 3 maanden (!!!) duurt voor je de opzegboete terugbetaald krijgt. Of je maar even 150 euro zo lang wil voorschieten.

goede service, goed behandeld

De overstap van Oxxio naar Essent via een energievergelijker ging makkelijk. Jammer dat Essent pas een dag voor de start van het contract kan doorgeven bij mijn oude leverancier dat ik overstap. Ik kreeg daardoor onnodig een nieuwe aanbieding en andere mails waar ik niet op zat te wachten en ook nog een jaarrekening in plaats van een eindafrekening. Dus weer zelf onnodig contact moeten zoeken met de oude leverancier. Komt allemaal wel goed, maar dit kan beter.

geen speciale ervaring

voldoende, een redelijke ervaring

Wel goed alleen ervaar ik nu problemen omdat ik de eindafrekening nog niet heb ontvangen van de vorige leverancier. En nu heb ik dubbel betaald in de maand mei.

goede service, goed behandeld

Ben eigenlijk niet blij , wat mij natuurlijk niet verteld is dat ik een eind af rekening krijg van meer dan 450 euro Dan krijg ik 150 terug na 3 maanden En 200 euro na een jaar Maar mijn vraag is wat schiet ik daar mee op als ik ee rst zelf 450 euro moet betalen met een krap budget. Als ik dat geweten had was ik nooit overgestapt, dus daarom word dat niet in uw mooie verkoop praatjes aan de deur

voldoende, een redelijke ervaring

Moeizaam, oversluiten ging te vroeg waardoor ik welkomstpremie van oude leverancier mis leek te lopen. Na veel mail en belcontact lijkt het nu zo goed als geregeld...!

Heel prettig

goede service, goed behandeld

Nog geen idee. Eat mij wel op valt is dat het kookgas ruikt naar een niet zo fijn luchtje.

prettig en eenvoudig geregeld

goede service, goed behandeld

Prima; was al klant bij essent zakelijk

goede service, goed behandeld

Goed alleen ze hebben de 17 van de maand afgehouden en dan nu weer de 17 de en de 20 krijg ik pas mijn nieuwe maand geld maar ja niks aan te doen

Zeer goed.

goede service, goed behandeld

Goede ervaring !!! Behalve dat ik erg lang moet wachten voor mn terug gave boetebedrag oude energie leverancier. Tot 3 mnd is te lang.

slechter dan verwacht

Wel wat gedoe met buren naast ons en verkeerd geleverde energie

Heel erg goed

Goed advies gekregen.