perfect, zeker aan te bevelen

ik was voorheen altijd al klant bij jullie altijd goed

Makkelijk

Als zeer prettig

goede service, goed behandeld

Ben benieuwd, moet het nog ontdekken. De overdracht was helemaal top

Erg prettig

goede service, goed behandeld

Precies zoals het moet. Ongemerkt, zonder rompslomp.

goede service, goed behandeld

Als de overstap vergoeding geregeld was door Essent was ik helemaal tevreden geweest

Prettig en makkelijk

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

Goed. Nb. Ik doe vrijwillig mee, uw * als verplicht in te vullen onderdelen strijd hiermee. Moet mij even van 't hart!!

goede service, goed behandeld

Wij waren jaren lang klant, nu ben ik het geworden. Mede omdat het altijd goed is.

goede service, goed behandeld

Ik ben niet lang klant maar het bevald me tot nu toe goed in me vel

perfect, zeker aan te bevelen

Hoefde zelf niks te doen

voldoende, een redelijke ervaring

weinig van gemerkt

Erg goed...

zeer slecht, onaanvaardbaar

goede service, goed behandeld

Prima, nu eerst zien of het na een jaar ook klopt!

perfect, zeker aan te bevelen

Goed ervaren en correct als ik wat vragen had .

goede service, goed behandeld

Gelukkig, weer een goed gevoel. Als of je thuis komt. Geen agressieve houding van je leverancier als de betaling fout loopt door onverklaarbare fout. Niet direct een dikke boete etc. Nee hoor, goed terug te zijn.

goede service, goed behandeld

Mis alleen me gas meter nog de nieuwe vraag me af waneer die komt.zit al tijdje op respons te wachten waneer die vernieuwd wordt schild meter standen door geven vordt.alleen met wat hebben alleen maar nog.

goede service, goed behandeld

Goed. Alleen mijn naam wordt foutief gebruikt. Ik heet niet Leeuw maar de Leeuw

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch