goede service, goed behandeld

goed, duidelijke mails en een prettige uitleg

voldoende, een redelijke ervaring

Veel moeite met het emailadres wijzigen met een nieuwe naam op het zelfde adres en klantnummer dubbele adres rekening met 2 rekeningnummers op 2 verschillende namen op 2 adressen.(bij voorlopige verhuur)

goede service, goed behandeld

alles ok alleen de afschrijving van het voorschot is te vroeg was afgesproken de 23 van de maand en niet de 20 voor de rest ben ik tevreden mvg mjm philips

goede service, goed behandeld

goed. Behalve het afschrijven van het maandelijks termijn op de 21ste ,10 dagen voor het eind van de maand, is te vroeg en niet wenselijk

gewoon netjes behandeld

goede service, goed behandeld

Voor alsnog geen aanmerkingen. Alles is makkelijk en snel via internet te regelen. Verder geen contact nodig gehad

ik zat al bij Essent

Niets van gemerkt

Prima.

perfect, zeker aan te bevelen

Plezierig, mede dank zij een van uw medewerkers van de klantenservice !

goede service, goed behandeld

Vlot geregeld en netjes afgehandeld. Heel tevreden over de afhandeling met vorige leveraancier.

perfect, zeker aan te bevelen

voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb gister een ongelooflijke klacht pee mail verzonden: de huis aan huis verkoopster of iemand anders van Essent had mij niet alleen mooie beloftes moeten voorschotelen maar ook erbij moeten zeggen - op voorhand!!!- dat ik wellicht een eindafrekening kan verwachten van vorige leverancier; mijn overstap kost mij nu per direct E.461,77 !!!!!!!!!

goede service, goed behandeld

Was al eerder klant bij Essent

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch