goede service, goed behandeld

Zeer prettig,weet alleen niet hoe ik nu mijn overstap boete terug krijg

voldoende, een redelijke ervaring

Dat op zich wel goed alleen als je mij pas laat over stappen en 4 dagen later weer over de 200€ laat betalen, dat vind ik slecht! Wij zijn bij de stadsbank en dan krjjg je al niet te veel geld, maar bij die andere maatschappij heb ik 4 dagen geleden 203 betaald en dan wil essent ook is 206€ van me hebben dat kan niet en is woonenergie stop gezet?

goede service, goed behandeld

ik wacht nog af of de boete die ik krijg van budget energie snel door jullie betaald wordt ik ben benieuwd Maar ik vind 2 maanden te lang voor een terugbetaling

goede service, goed behandeld

Ben blij dat ik weer terug ben bij Essent

Telefonisch

goede service, goed behandeld

Ik heb er nog weinig van gemerkt en wacht nog op antwoord op de vraag die ik via het contactformulier heb ingediend

goede service, goed behandeld

Prima alles snel geregeld,ben vroeger ook al klant geweest trouwens,was altijd goed.

goede service, goed behandeld

Klant worden was super makkelijk en snel geregeld. De verhuizing naar nieuwe adres ging wat moeizamer, maar ook geregeld nu. Ik kan zo snel nog niet zeggen of ik Essent aanbeveel. Dat is nog te kort.

positief

goede service, goed behandeld

Ik was eerder al klant bij jullie en vond het eigenlijk jammer bij jullie weg te gaan. Dat was een geldkwestie. Nu blij weer terug te zijn !

Alles is geruisloos verlopen

goede service, goed behandeld

het kwam wel onverwacht maar ik had bij de start bij eneco een heel onprettige ervaring, voor mijn gevoel ben ik toen heel slecht behandeld en dat gevoel speelde op dat moment voor mij een reden om naar jullie over te stappen

goede service, goed behandeld

Na 50 jaar Eneco blijft het nog steeds wennen.

voldoende, een redelijke ervaring

op zig wel goed maar een beetje onduidelijk wanneer de eerste nota word afgehouden inmiddels weet ik dat nu

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben net pas een maand bij jullie als nieuwe klant. Dus tot dus verre is het oke

voldoende, een redelijke ervaring

Nogal overdonderend, zoals alle energieleveranciers zijn.

goede service, goed behandeld

Telefonisch alles geregeld. Goed te woord gestaan en snel geregeld. Goede ervaring dus.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch