goede service, goed behandeld

Het belangrijkste is dat ik er tot nu toe niets van gemerkt heb ,dus dat is prima !!

voldoende, een redelijke ervaring

Zeer slecht, na wederom terug te keren bij Essent vind ik dat ik misleid ben. Ik heb Essent gebeld voor eventueel over te stappen en nu achteraf als ik overgestapt ben blijkt dat ik de boete bij energie direct misschien moet betalen. Deze boete is € 100.— . wanneer ik deze boete niet ontvang weet ik zeker dat ik weer terug ga naar energie direct. Ik ben zeker 17 jaar klant geweest bij Essent, maar dit vind ik het toppunt van klantonvriendelijkheid gedrag.

We zijn zeer tevreden

voldoende, een redelijke ervaring

Tot nu toe bevalt het me niet omdat mij beloofd is dat ik elke dag mijn dag verbruik kon zien net als bij eneco

perfect, zeker aan te bevelen

Super goed geholpen en snel geregeld

perfect, zeker aan te bevelen

met de overstap heel tevreden alleen een nadeel dat ik eerst de boete voor moet schieten

goede service, goed behandeld

Positief. Geen problemen gehad met de overstap.

slechter dan verwacht

wel om klant te worden, maar het vervolg was niet goed. Terwijl de medewerker ons vorig contract heeft gezien, zag hij niet dat wij nog slechts 1 maand te gaan hadden om de bonus van €60,- te ontvangen. Dit hebben we dus niet ontvangen en Essent kon daar ook geen tegemoetkoming aan doen. Slechte beurt van medewerking en Essent !

goede service, goed behandeld

Ze mogen misschien vermelden dat afmeldenbij de andere leverancier niet vanzelf gaat en dus de mensen erop attenderen.

goede service, goed behandeld

Prima wij waren al eerder klant 25 jaar al bijna. Waar ik me alleen aan stoot is dat er belooft is dat de boete binnenn3 maanden terug betaald zou wordennword het nu in eens na 3 maand als je instap. Erg jammer dit is geld wat je eerst voorsvhiey en niet iedereen kan dat zomaar even missen zo ook wij niet. Niet iedereen heeft de luxe om 2 verdienende te zijn

goede service, goed behandeld

Mijn echtgenoot heeft de overstap geregeld maar is helaas in de tussentijd onverwachts overleden. Tot nu toe ben ik tevreden.

goede service, goed behandeld

Makkelijk, maar de kunst is om een tevreden klant te houden!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik was vroeger al klant van essent maar op aandringen van mijn schoonzus ben ik overgestapt(3 keer) en nu weer terug bij essent en daar ben ik blij om ik ga niet meer overstappen.

voldoende, een redelijke ervaring

Prima, er was alleen wat fout gegaan

was al oude klant

goede service, goed behandeld

Ik ben via een verkoper aan mijn deur klant geworden. Ik heb toen van hem de indruk gekregen dat ik een bedrag op mijn rekening zou krijgen bij klant worden. Het blijkt nu dat dit pas na 1 jaar is en dat was mij niet duidelijk gemaakt. Dat was wel een tegenvaller

goede service, goed behandeld

Tot nu toe zonder problemen verlopen, ben tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

heel tevreden het was allemaal snel geregeld en heel duidelijk uitgelegd.

voldoende, een redelijke ervaring

Het overzicht en snelheid is allemaal prima net als de prijzen. Maar de wijze waarop er beloftes worden gedaan en niet worden na gekomen vind ik rondom schandalig. Op het moment dat Essent zelf geld moet geven is er niks meer mogelijk. Erg jammer. Ik ben benieuwd of jullie wat doen met deze feedback?!

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch