zeer slecht, onaanvaardbaar

Essent stuurde mij een betaalherinnering omdat ik een betaling (die ik elke maand handmatig moet overmaken) nog niet had voltooid. Ik heb de betaling direct voltooit, alleen met de betaallink van een andere maand. Het systeem van Essent herkende dit niet en liet mij aanmaningskosten betalen van €40 euro (2x€20). De eerste heb ik genegeerd omdat ik al had betaald. Toen ik een brief kreeg met nogmaals aanmaningskosten heb ik aan de bel getrokken. Essent heeft mij uiteindelijk €20 terug gegeven, maar ik vind de situatie nog steeds belachelijk. Ik vind dat ik het gehele bedrag terug had moeten krijgen, maar Essent blijft bij het besluit. Daarnaast is de interne communicatie ook zeer slecht. Ik werd steeds van het kastje naar de muur gestuurd. Essent zou ik zeker niet aanraden, volgend jaar stap ik over naar een ander bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

Snelle wissel naar andere leverancier. Ik weet alleen niet of mijn boeteclausule, die Essent zou vergoeden, inmiddels is vergoed.

slechter dan verwacht

Achteraf heb ik het gevoel dat de voorstelingvanzaken door de werver veel belovender waren dan ik achteraf moet vaststellen . De ingangstermijn was geen 3 maaanden maar 5. Wellicht iets te maken met het feit dat de looptijd bij Eneco in mei verliep en dus geen opzegboete van toepassing was. Voorts heb ik problemen met TOON waarover mij telefonisch verzekerd werd dat alles hetzelfde bleef dan bij Eneco.Hiereover hebik inmiddels een klachtenformulier ingediend

perfect, zeker aan te bevelen

Klant worden was makkelijk, maar ik weet natuurlijk nog niet hoe het klant Blijven zal zijn!

e.e.a. is prima afgehandeld

voldoende, een redelijke ervaring

Er werd beloofd dat de boete die ik zou krijgen van budget energie geheel betaald zou worden door Essent nu zie ik dat je waarschijnlijk maar 50% of nog minder terug krijgt en dat vind ik niet EERLIJK ik krijg een boete van € 300.- van Budget Energie dus ik verwacht dat ik dat terug krijg

voldoende, een redelijke ervaring

Redelijk. Ik moet ineens een hoger maand bedrag betalen. Wat niet afgesproken is. En ik moet de boete betalen wat je effe op moet hoesten. Wat best veel is. En ik kan niet vinden waar ik dat terug krijg.

goede service, goed behandeld

Wat ik vervelend vind is dat ik als boete nu 337 euro aan Budget Energie moet betalen voor de overstap. Kunt u mij daarmee helpen?

goede service, goed behandeld

Positief en goed geregeld.

positief

goede service, goed behandeld

Behalve dat er een fout in de naam en daardoor ook in het mailadres is opgetreden ben ik tevreden.

goede service, goed behandeld

goed Minder goed is dat mijn e-mailadres verkeerd is overgenomen, waardoor ik dingen niet op de e-mail kreeg maar per post. Allemaal extra werk

slechter dan verwacht

Slecht afgehandeld kreeg dubbele rekening in een maand van Essent en Nuon en er ook nog een extra betaalbedrag als afrekening van Nuon wat totaal niet klopt

Helemaal goed

voor eerst klantvriendeljk

goede service, goed behandeld

bij afsluiting positief daarna teleurgesteld omdat de gemaakte afspraken nog niet zijn nagekomen.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch