slechter dan verwacht

Na een leugenachtige verkoper aan de deur en een contract op niet reële waardes heeft er uiteindelijk een prettig gesprek plaatsgevonden met een medewerker van de klantenservice.

goede service, goed behandeld

Eerst slecht door de kosten die kreeg van enige toen werd er ook nog eens door enige een maand bedrag ingehouden en door Essent + 503 eur was een kostenpost van meer dan 860 eur die ik maandelijks niet kan missen. Maar dat hebben jullie goed opgelost

Keurig

voldoende, een redelijke ervaring

Er is mij alleen toegezegd dat de eventuele opzegvergoeding door Essent voldaan zou worden en nu krijg ik van de oude leverancier op de eindnota €400,- in rekening gebracht terwijl Essent dit zou regelen. Mvg .Hans

voldoende, een redelijke ervaring

Er is mij alleen toegezegd dat de eventuele opzegvergoeding door Essent voldaan zou worden en nu krijg ik van de oude leverancier op de eindnota €400,- in rekening gebracht terwijl Essent dit zou regelen. Mvg .H.Cornelissen

goede service, goed behandeld

Ik zou graag de maandkosten willen verlagen. Ik vermoed dat ik minder verbruik dan ik nu betaal. Graag telefonisch contact hierover.

goede service, goed behandeld

Was altijd al klant, even een uitstapje gemaakt, maar direct weer terug gegaan naar Essent.

goede service, goed behandeld

het is goed gegaan met advies ed

goede service, goed behandeld

Ik heb geen contact gehad met Essent maar met een tussen maatschappij, die blijken mij achteraf wel een slechte verkoop te hebben gegeven, ga hier wel werk van maken

goede service, goed behandeld

Ja wel goed. Ben al eerder klant geweest.

perfect, zeker aan te bevelen

Zoals hier boven, ik ben tot nu toe 100% tevreden.

voldoende, een redelijke ervaring

In eerste instantie goed. Echter pijnlijk om te ervaren dat oude leverancier (Eneco) kort daarna prijzen flink terug schroeft. Wat doet Essentieel?

Gewoon een overstap.

Prima, eerlijke antwoorden

voldoende, een redelijke ervaring

Zeer slecht ik ben misleid dit staat vastgelegd op tape maar ineens kan niemand mij helpen. Dit is oplichting!!!

goede service, goed behandeld

Dat kan ik pas over een tijdje beoordelen.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch