voldoende, een redelijke ervaring

Slecht ons is belooft dat het ons niets zou kosten, maar dat is anders verlopen Het heeft ondanks telefonisch contact waar nogmaals werd bevestigd dat alles zou worden vergoed niet nagekomen. Ik schiet hierbij €250.00 bij in daar had ik ook wel bij mijn oude leverancier kunnen blijven, dan had ik er twee maanden premie van kunnen betalen Dus al bij al had ik het nooit moeten doen ondanks alle beloften

perfect, zeker aan te bevelen

Om over te stappen kan alles maar het omzetten daar gaat het allemaal verkeerd. We hebben nu een probleem bij eneco wat opgelost moet worden

zeer slecht, onaanvaardbaar

Goede avond Nee ik ben geheel niet tereden, ik was tevreden Ik was al jaren klant bij essent, en ik heb gereageerd op een aanbieding van Essent terwijl is al klant was. Krijg ik melding van einde contract Krijg ik afrekening van 350€ Krijg ik ineens een nieuw klantnummer en een ander contract. ik heb al jaren de mails van overstappen doe je zo geneegeerd, want ik was tevreden over essent, maar bij de eerst volgende mogelijkheid stap ik ook over, denk ik. wat heeft het me nu opgebracht ? ik heb het ideen dat ik nu meer geld kwijt ben dan voor mijn nieuwe contract Dat zou ik graag van u horen hans van halteren [email protected] 0653663105

voldoende, een redelijke ervaring

Slecht!! Contract is 3 mnden te vroeg beeindigd en de Essent medewerker die contact zou opnemen om alles recht te trekken heeft nog steeds niet contact opgenomen . We zijn nu een week verder. Ik denk erover om het contract dat eigenlijk per 1 sept in moet gaan te annuleren als dat mogelijk is.

goede service, goed behandeld

Prettige communicatie en snelle reacties. Prima geregeld.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Mijn ouders waren in oktober 2018 overgestapt naar Budget Energie en in april is een medewerker van Essent bij hen langs geweest om hen over te halen weer naar Essent terug te gaan. Mijn ouders (84 en 87 jaar oud) zijn hier op in gegaan en hebben vanuit onwetendheid en overrompeling weer een contract bij Essent gesloten. Essent is echter "vergeten te melden" dat ze bij hun vorige leverancier waarschijnlijk contractbreuk plegen en een boete moeten betalen. En inderdaad; er ligt nu een rekening van 388 euro op de mat. Essent heeft deze overstap geregeld en dus ben ik van mening dat ze mijn ouders hier op hadden moeten wijzen. Wat is het makkelijk om hoogbejaarde mensen op deze manier op kosten te jagen door een dwingende klantenwerving. Het zou niet meer dan billijk zijn dat Essent deze kosten op zich neemt. Graag verneem ik een antwoord van u.

goede service, goed behandeld

Goed. Alleen is het jammer dat ik niks over de post krijg van essent zoals afgesproken. Verders ben ik tevreden over essent

voldoende, een redelijke ervaring

goed alleen laten jullie aan de klant over van je kunt al voor 35;oo euro instappen maar in wekelijk wel 100 euro per maand kunnen zijn aan stookkosten.

nog geen echte ervaring

goede service, goed behandeld

Zonder problemen is alles goed verlopen.

Goed gesprek gevoerd

perfect, zeker aan te bevelen

Prima, niks op aan te merken.

goede service, goed behandeld

goed, overstap is zonder problemen verlopen

goede service, goed behandeld

Nog geen praktische ervaring sinds begin mei. Moet lang wachten op vergoeding boetes bij de overstap van vorige energie leveranciers.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik was possitief verrast toen ik een telefoontje kreeg van Essent, Alles wat ze me te bieden hadden.

goede service, goed behandeld

De overstap is prima verlopen!

voldoende, een redelijke ervaring

Helemaal goed, alleen op een ding na. Ik zit nog steeds te wachten op de terugstorting van de boete van de vorige leverancier, die jullie aan mij zouden overmaken. Duurt wel erg lang.

perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn blij om terug te zijn bij Essent Mag ik u de laatste afrekening van Nuon sturen want dat kan echt niet kloppen . Ik denk dat ze een boete hebben erbij hebben gedaan zonder te noemen dus kan ik die niet bij Essent inleveren Zoals afgesproken

Goed en snel

goede service, goed behandeld

Heel goed ging heel soepel en ik heb er niks voor hoeven doen

perfect, zeker aan te bevelen

Ik vond het vrij makkelijk en heb tot nu toe nog geen problemen ondervonden.

voldoende, een redelijke ervaring

Is eigenlijk helemaal vanzelf gegaan, behalve een mail niks van gemerkt

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch