goede service, goed behandeld

Tevreden in het geruisloos overzetten van de oude leverancier naar Essent.

Ok

voldoende, een redelijke ervaring

Mijn voorwaarde om klant te worden was dat de boete wordat betaald door Essent aan Oxxio. Het is me weer duidelijk geworden dat dit natuurlijk weer niet gaat gebeuren....... duurt 3 maanden. Als ik dit van tevoren had geweten, was ik geen klant bij Essent geworden!!!

voldoende, een redelijke ervaring

Mij is verteld dat energiedirect ook van jullie is. Door de overstap naar essent, word mij nu 100 euro in rekening gebracht. Dat is mij eeder niet verteld.

goede service, goed behandeld

We zijn overgestapt van Essent zakelijk naar Essent 'gewoon'. Dat heeft even wat moeite gekost, maar de operatie is goed verlopen.

voldoende, een redelijke ervaring

de adviseur bij BCC in Hilversum heeft m.i. ons verkeerd behandeld. Wij wilden een 1-jarig contract. Hij heeft er een 3-jarig contract van gemaakt. Wij kwamen hier pas achter na onze vakantie en dus.... te laat. Het laat een bittere smaak achter, zeker als je later ziet dat de welkomspremie bij 3-jarig contract veel hoger is dan de 150 die wij nu kregen. Wij zijn nog in onderhandeling

Prettig

perfect, zeker aan te bevelen

is vlot verlopen en zonder poespas, ik ben overgestapt naar essent

goede service, goed behandeld

Tot nu toe heel goed.Hopenlijk blijft het zo.

voldoende, een redelijke ervaring

Waren al eerder klant bij Essent

slechter dan verwacht

Niet positief. Ik heb me toch over laten halen door een deurverkoper om klant bij Essent te worden en daardoor heb ik veel bij moeten betalen bij mijn oude leverancier. Ik ben daar niet goed over ingelicht dus ik ben niet tevreden over de manier waarop ik klant ben geworden. Tevens was mijn emailadres niet goed genoteerd waardoor ik veel post thuis kreeg.

goede service, goed behandeld

de overstap ging vlekkeloos, alleen heb ik van energie direct de eventuele boete nog niet ontvangen. vr. gr. Max ten Brinke

goede service, goed behandeld

Ik moest wel €50 boete aan Vattenfall betalen wegens contractbreuk. De dame die mij het contract van Essent realiseerde heeft mij onjuist voorgelicht. Ik zou geen boete hoeven te betalen!! Helaas...

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goed, en erg eenvoudig

Netjes te woord gestaan

Heel goed

goede service, goed behandeld

ik kan niet in de website mijn betalingsbedrag verhogen er is steeds iets fout gegaan bij jullie. verder geen klachten

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch