perfect, zeker aan te bevelen

Heel fijn en informatief gesprek gehad en snel geregeld. Ik hoop alleen dat de overstapvergoeding snel wordt overgemaakt naar onze rekening omdat het een groot bedrag is wat niet zomaar gemist kan worden en met de vakantie in het verschiet....

goede service, goed behandeld

Verder prima, alleen balen dat ik deze maand en jullie betaal en Engie voor maar 1x energie etc.dus dubbele lasten

zeer slecht, onaanvaardbaar

Niet goed. Ze hadden ons beloofd dat we veel minder per maand zouden hoeven betalen maar het is veel meer. En we hebben maar minima niet veel te besteden dus hier zijn we best kwaad om !!

goede service, goed behandeld

Het volgende, er is mij verzekerd dat de overgang naar essend geen kosten met zich mee brachten, echter ik moet bij energiedirect.nl € 100 opzegvergoeding betalen. hoe zit dat ?

voldoende, een redelijke ervaring

Prettig,voortaan denk ik elk jaar over te stappen naar een andere maatschappij er wordt belooft dat de boetes vergoedt worden, en dan krijg je ook nog 200 euro. Als vaste klant krijg je niks extra's, DUS!!!

Prettig

Dat weet ik nog niet.

Oer Hollands

goede service, goed behandeld

Goed heb alleen een vraag hoe krijg ik die opzegvergoeding terug die nle mij heeft berekent

voldoende, een redelijke ervaring

Goed geregeld en uitgelegd door degene die is geweest

goede service, goed behandeld

Heel goed, een leuke medewerkster die ons alles duidelijk uitlegde.

prima geregeld.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik was kort bij NLE, maar al gauw had ik al spijt.Het kwam door een telefonische afspraak met een adviseur.Ik ben heel blij dat ik weer terug ben bij Essent.

goede service, goed behandeld

Uitstekend! Hele vriendelijke, vakkundige dame. Hebben eigenlijk niks gemerkt van overstap van Delta naar ESSENT. Tot op heden geen klachten.

goede service, goed behandeld

goed maar we zijn pas een maandje bezig de aanhouder wint en geduld is een schone zaak.

slechter dan verwacht

Door een bezoek aan huis van 2 jongen manen en de toe zeging dat we 20€ minder zoude betalen als bij UnitedConsumers dat is niet waar bij Essent schijven ze ook 150€ per maand af en dat bedrag werd ook door UnitedConsumers af geschreven maar daar gat nog 10% korting af dus toch anders ?

slechter dan verwacht

heel goed tot heden