Eigenlijk niets van gemerkt

Ging gemakkelijker zonder problemen

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb niets hoeven doen, dus met gemak

goede service, goed behandeld

Was al klant overgestapt van zakelijk naar particulier

goede service, goed behandeld

Had toch graag meer informatie over de maandelijkse lasten gehad.

perfect, zeker aan te bevelen

Mijn 5-jarig contract met U is op 1 mei jl ingegaan. Slechts enkele weken later maakte Eneco, mijn vorige energieleverancier bekend haar prijzen per 1 juli 2019 te verlagen. De gasprijs van Eneco wordt dan 9 eurocent goedkoper. U kunt mij niet vertellen dat Essent daarvan, in een wereld waar concurrenten elkaar voortdurend in het oog houden, niet op de hoogte was. Bij ons gasverbruik van 3000 m3 per jaar scheelt dat jaarlijks 270 euro, en dat gedurende een periode van vijf jaar. Dat staat in schril contract met uw eenmalige bonus van 200,-- euro. Ik voel me achteraf ******en. Met vriendelijke groet, Henny Dhondt-Derijck

goede service, goed behandeld

De verkoper berekende ons op basis van onze gegevens een voordeel voor van 40 euro per maand + eenmalige korting van 160 euro op onze zojuist aangeschafte koelkast.

goede service, goed behandeld

Ik ben al eerder klant geweest dus geen probleem.

perfect, zeker aan te bevelen

Al eerder een tevreden klant geweest.

goede service, goed behandeld

Moeiteloos! Alles werd uit handen genomen, en keurig geregeld. Ook de afzegging van oude leverancier. Keurig geholpen, fijne verkoper aan de deur. Beschaafde en bijzonder leuke jongeman.

voldoende, een redelijke ervaring

wel goed eigenlijk ben alleen zeer benieuwd hoe de overstap van energiedirect naar jullie gaat verlopen.

Prima verlopen .

voldoende, een redelijke ervaring

Jammer dat Essent niet transparant is bij de overstapaanbieding. De beloofde korting laat een jaar op zich wachten. Dat maakt geen professionele indruk en is eigenlijk ook wel kinderachtig.

slechter dan verwacht

ik ben van mening dat ik onder misleidende voorwaarden naar Essent ben overgestapt nu blijkt dat de naar mijn mening te betalen boete bij mijn voorgaande leverancier maar gedeeltelijk vergoed wordt bij het overstappen is mij niet kenbaar gemaakt dat boete maar gedeeltelijk word vergoed

voldoende, een redelijke ervaring

Het enige minpunt is het feit dat ik zelf actie moet ondernemen om de boete van 250 euro van U te ontvangen. Misschien hoopt U wel dat ik het vergeet. U kunt toch ook direct terugbetalen.

slechter dan verwacht

De vertegenwoordiger was welbespraakt, achteraf heb ik het gevoel dat ik me heb laten overhalen over te stappen vanNuon naar Essent. Naderhand is gebleken dat ik Nuon een boete van 100 euro heb moeten betalen omdat ik voor het einde van het 3 jarig contract ben weggeaan. De vertegenwoordiger heeft mij niet gevraagd of ik een dergelijk contract had en ik heb er niet bij stil gestaan, Voor mij is de overstap dus helemaal niet voordelig gebleken, met mijn aow en klein pensioentje is dit een heel bedrag. En dat terwijl je vaak hoort dat overstappen altijd voordeel oplevert, vaak ook met een welkomsbonus. Ik vraag mij af waar voor mij nu het voordeel in zit en ik kijk met gemengde gevoelens terug op de werving door jullie van mij als klant. Als ik binnen de 14 dagen bedenktijd had geweten dat ik nuon 100 euro boete moest betalen, had ik afgezien van de overstap echter dit bericht kreeg ik oas later. Ik heb ook nog de voicemail van de vertegenwoordiger ingesproken met het verzoek mij terug te bellen maar dit heeft hij niet meer gedaan. Mevrouw van t Hoff

goede service, goed behandeld

Als het goed is dan is het goedkoper

Makkelijk

Willemsplein 4