voldoende, een redelijke ervaring

Was klant en bezweek voor betere aanbieding. Werd gebeld en overgehaald nieuwe aanbieding af te zeggen en opnieuw klant van Essent te worden, binnen een paar weken! Daarna werd de belofte om de eindafrekening van Essent aan te passen omdat in feite er nauwelijks sprake was geweest van afscheid (één maand) niet nagekomen! Telefonisch contact blijkt dan ook niet meer mogelijk omdat telefoonnummers niet getoond worden op correspondentie! De beloofde "vermindering" van de nieuwe maandafrekening blijkt 5 hele euro's!

Niet echt positief

goede service, goed behandeld

Heel prettig Word goed geholpen met vragen.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben heel mijn leven klant geweest bij Essent, maar door een vervelend persoon in de waar gepraat en gezien mijn leeftijd opdat moment 83 jaar was ikeven de kluts kwijt.

x

goede service, goed behandeld

Makkelijk, snel, vertrouwd (ik was al klant)

naar tevredenheid

goede service, goed behandeld

goede uitleg en goede terug koppeling

goede service, goed behandeld

ik was vroerge asl kland bij essent ben nu weeet terug op mijn nest

zeer fijn en makkelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Prima, duidelijke mails en goed contact. Bedrag klopt precies en je weet waar je aan toe bent.

goede service, goed behandeld

Fijn, maar ik zou geen boete krijgen, toch moet ik 150 euro betalen aan Nuon. Hoe kan dat dan?

goede service, goed behandeld

Mij belooft dat de boete van mijn oude leverancier door u betaald wordt hoe doe ik dat wat moet ik doen??

zeer slecht, onaanvaardbaar

Na mailverkeer niets meer gehoord over de opzegvergoeding!

slechter dan verwacht

sinds 18 03 2019 ben ik overgestapt lang niets gehoord toen belde er iemand we gaan het voor elkaar maken en toen was het stil weet niet wanneer het in gaat alleen wat de maand bijdrage is viel me erg tegen

goede service, goed behandeld

En toen was er licht.........

voldoende, een redelijke ervaring

ik heb best wel een reactie op het sturen van jullie i v b email adres de persoon die ons had ingeschreven had een foutje gemaakt in email adres had ik meteen doorgegeven en toch kreeg ik nog 5 brieven dat ik mijn email adres moest aan passen na een telefoontje naar jullie was het opgelost zonde van al dat papier besteeg het geld ergens anders aan

zeer slecht, onaanvaardbaar

Slecht, alles ging verkeerd. Meisje heeft alles verkeerd gedaan. Verkeerde naam, verkeerde adres. Hele aanmelding heeft bijna een uur geduurd. En dan kom je erachter dat het niet klopt, belt direct terug en dan kan het helaas pas over twee weken aangepast worden?????????

goede service, goed behandeld

Het klant worden heb ik vrij neutraal ondergaan: het licht bleef branden en het gas was beschikbaar. Het enige wat tegenviel was een nabetaling aan Nuon: die was niet verwacht en zeker niet de hoogte ervan.

goede service, goed behandeld

Goed. Alles verliep goed en meeste werd voor mij geregeld. Mis alleen informatie over thuis voordeel? Heb ik wel afgesloten na mijn weten.

goede service, goed behandeld

IK ben blij weer klant van Essent te zijn.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch