Goed gegaan.

goede service, goed behandeld

De wijze waarop ik klant geworden ben bij Essent heb ik als prettig ervaren. De opzegvergoeding die belooft is was niet helemaal correct maar is inmiddels rechtgezet.

voldoende, een redelijke ervaring

De gehele procedure van de overstap is soepel verlopen en ben er tot op heden tevreden mee

voldoende, een redelijke ervaring

Het contact telefonisch verliep niet helemaal naar verwachting. Er werden verkeerde inschattingen gedaan en niet direct goed geadviseerd. Dat vond ik jammer en zou ik als Essent zijnde verbeteren. Misschien was het iemand die net nieuw is en nog niet alles weet van de branche. Het kwam onprofessioneel over.

goede service, goed behandeld

wij waren bij bcc voor een nieuwe laptop en kwamen met een nieuw contract van Essent thuis.

goede service, goed behandeld

Tot nu toe is alles goed

goede service, goed behandeld

Het is nog niet helemaal afgerond, de contract breuk is veel te hoog van budget energie, ik betaal 200 euro contract breuk en 150euro contract breuk vorige leverancier, ik hoop dat jullie dit snel en goed oplossen zodat ik met een goed gevoel voor in iedergeval de komende 5 jaar goed zit en niet meer hoeft over te stappen, want jullie waren mijn vorige leverancier.

voldoende, een redelijke ervaring

Ñiet geweldig de reden was de cashback van 100 euro in plaats van 250 euro (welkomstbonus)

perfect, zeker aan te bevelen

Prettig, simpel en zo geregeld.

goede service, goed behandeld

Telefonisch direct contact (uitzondering!, meestal keuze menu of minuten lang wachten) Snel en direct aansluiting geregeld, top!

goede service, goed behandeld

Prettig, is volgens de afspraken verlopen.

goede service, goed behandeld

Is allemaal heel soepel verlopen, duidelijk gecommuniceerd. Opzeggen bij oude maatschappij ook goed verlopen. Geen op of aanmerkingen.

perfect, zeker aan te bevelen

Prima. Account wijst zich vanzelf. Alleen nog geen afrekening gekregen van vorige leverancier. Dus of het financieel voordeliger is weet ik niet

voldoende, een redelijke ervaring

Best goed. Alleen was mij een bol.com cadeaukaart belooft maar die heb ik nog niet ontvangen

nog geen ervaring

Snel en goed geregeld

zeer slecht, onaanvaardbaar

slechter dan verwacht

Was voorheen ook klant van Essent en dat was prima. De overstap was deze keer lastig. Ik had een medewerker aan de lijn die niet goed wist hoe alles moest en wat er allemaal gedaan moest worden. Hierdoor heb ik zelf nog ik den k 3 keer terug moeten bellen omdat zaken niet goed geregeld waren.

voldoende, een redelijke ervaring

Prima, alleen het overstappen op zich van ene naar andere leverancier word dan wel gedaan alsof je dan goedkoper uit bent en dat zal op de lange termijn misschien wel zo zijn maar met een heel krap budget is het best een ding want er word in de maand waarop je bij de nieuwe leverancier bent en van de nieuwe en van de oude afgeschreven plus de boete word ook ineens afgeschreven, deze komt ook terug maar er ontstond bij mij wel een behoorlijk gat in mijn budget.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch