goede service, goed behandeld

Patrick heeft mij ten volle kunnen overtuigen,ik ben blij met de overstap gr.Cobie v.d.Broek Maas

was reeds klant

goede service, goed behandeld

Heel vriendelijk en zeer goed

goede service, goed behandeld

Prima! Netjes, snel en correct.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Slecht. Ik moest een boete betalen bij nuon. Deze hadden jullie beloofd te betalen. Ik heb dit geld nog niet ontvangen

voldoende, een redelijke ervaring

Ik ben niet juist voorgelicht omtrent de vergoeding van kosten die ik maak bij overstap. Er is mij gezegd dat Essent ALLE kosten zou betalen inzake mijn overstap. Dus de kosten van contractbreuk en de kosten van vergoeding aan voorgaande leverancier. Dat maakte voor mij de beslissing om over te stappen. Nu blijkt dat Budget Energie mij €250 boete geeft omdat ik eerder dan het drie jarig contract overstap naar Essent. En Essent blijkt nu ineens deze kosten niet te vergoeden. Op deze manier ben ik dus niet juist geinformeerd en schiet ik er dus als klant flink bij in. Ik vind dit niet correct en vind dan ook dat Essent in deze de boete wel zou moeten/mogen vergoeden. Dan heeft ze in mij een goede klant die uiteindelijk krijgt wat hem is beloofd.

goede service, goed behandeld

Goed. Alleen zou de afhandeling (betaling) van de boetes sneller mogen voor mensen met een kleine beurs. Dit is dan ook gelijk mijn verzoek; want nu gaat het niet goed op mijn bankrekening. Met vriendelijke groet, Jan-Arnold Kelfkens

perfect, zeker aan te bevelen

Super goed

goede service, goed behandeld

Ik zie dat ik een gasverbruik van 68 m3 over mei. Heb nieuwe combiketel en verbruik als 1persoonshuishouden zeer beperkt het gasfornuis. Hoe kan dit?

Goed geregeld.

goede service, goed behandeld

Goede overzichtelijke aanbieding, goed contact en moeiteloos geregeld. Kan ik bij deze de vergoeding van de opzegkosten die NUON bij mij in rekening heeft gebracht aanvragen? groet, Ed Plug

beetje onwennig

goede service, goed behandeld

Prima, ik ben goed geholpen.

goede service, goed behandeld

Het was een hele makkelijke en snelle overstap

voldoende, een redelijke ervaring

U komt eigenlijk te vroeg met b.v. de volgende vraag. En dan nog dit: via solarweb.com kan ik elke dag bekijken hoeveel de zonnepanelen opleveren. bij Engie had ik daarnaast een gratis app waarop ik precies elke dag kon zien wat we aan gas en los daar van aan electra verbruikten. Dat werkt volgens mij beter dan een slimme meter. Kan Essent dat ook gratis bieden? Dan zou ik Essent aanbevelen. Kan daarom nog geen mening geven over de volgende vraag.

voldoende, een redelijke ervaring

Goed, maar we vinden het wel spijtig dat onze Toon niet meer werkt als voorheen.

afwachten

goede service, goed behandeld

Ik heb de beslissing natuurlijk uiteindelijk zelf gemaakt, maar het word allemaal wel iet wat rooskleuriger omschreven dan het uiteindelijk blijkt te zijn....alles wat je moet betalen is binnen no time geregeld maar vergoedingen en cadeau’s daar moet je zelf achter aan en duurt dan weer veel langer, dit geeft mij een naar onderbuik gevoel.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch