goede service, goed behandeld

Contact ging op een prettige en duidelijke wijze. Hoewel ik niet "van aan de deur kopen" ben, was dit een positieve uitzondering.

goed.

Met gemengde gevoelens

Prettig tot nu toe

goede service, goed behandeld

Ben altijd klant geweest door een fout vertrokken maar toch weer terug gekomen. Vind alleen de afhandeling van de boete die Essent terug betaald erg lang duren.

goede service, goed behandeld

Ik kende de betrouwbaarheid van Essent al

goede service, goed behandeld

Wíj zij al eens klant bij u geweest en het is nog steets prima

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben erg goed geholpen Vooral het telefonisch contact was super erg vriendelijke mensen

voldoende, een redelijke ervaring

Even een vraag waarom kreeg ik vandaag weer iemand van Essent aan de deur die niet wist dat dat ik van half Mei al klant ben geworden. Ik heb hem de over een komst laten lezen. Graag uitleg hierover. Hg.fam.Kingma

goede service, goed behandeld

We zijn over het algemeen best tevreden, alleen de verbruiksmanager geeft aan dat we geen slimme meter hebben, dit klopt niet. We hebben een slimme meter voor elektrisch maar nog niet voor gas, maar zie geen verbruik op de app. De vorige leverancier gaf het wel aan in de app.

Ik ben overgehaald.

Prettig

voldoende, een redelijke ervaring

Heeft nogal wat voeten in de aarde gehad. Volgens mij vanwege een storing. Het maandbedrag is voor mij een raadsel. Overeengekomen was een maandbedrag van 245.00 . Bij de tweede melding was het 249.00 en de eerste afschrijving bedroeg 262.00 ra.ra

Heel fijn

voldoende, een redelijke ervaring

het was niet zo makkelijk als gedacht, met mijn vraag kon ik alleen bij de klantenservice terecht en zelfs daar ging het niet vloeiend.

goede service, goed behandeld

Goed; alleen zeer ontevreden over de informatie m.b.t. het genruik van de Toon; ons is meerdere malen verzekerd dat deze gewoon doorgebruikt zou kunnen worden, maar nu blijkt dat hij het welliswaar wel doet, maar het nauwkeurige dagelijkse inzicht in ons gebruik(waar we elke dag gebruik van maakten) zijn we kwijt. we hebben deze alleen nu nog als thermostaat en weerbericht en verder is deze wat ons betreft NUTTELOOS; jammer en zeker NIET de afspraak; dit is dus ook de reden dat we nee hebben aangekruist bij aanbeveling, want de informatie klopt gewoon NIET

goede service, goed behandeld

Positief. Had alleen verwacht dat ik de slimme meter van v/H Toon ook nog goed kon gebruiken . ( was gesuggereerd) nu heb ik minder info.

perfect, zeker aan te bevelen

Zijn al klant vanaf 1974,was voorheen obragas,maar stond op naam van m,n moeder,moeder zit helaas in een wlz instelling...Dus een nieuw contract genomen op mijn naam...Dus dezelfde service als altijd!

Niets van gemerkt

perfect, zeker aan te bevelen

Ik was al zakelijk cliënt, na verkoop zaak zijn we particulier cliënt geworden. De overstap is goed verlopen en we zijn hierin uitstekend en vriendelijk geïnformeerd door uw medewerkster Nienke Zondag

goede service, goed behandeld

Iets minder, er zou een welkom bonus zijn niet gekregen en kan nergens vinden waar mijn zonnepanelen zijn onder gebracht

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch