voldoende, een redelijke ervaring

Telefonisch werd aangeven dat het voor een duur was van 1 jaar contract staat op 3 jaar....?

voldoende, een redelijke ervaring

als je vijventachtig bent krijg je alles niet zo goed mee

perfect, zeker aan te bevelen

Ben niet tevreden over het vervolg als je eenmaal klant bent ,! Waar stuur ik de boete van de vorige leverancier heen , dit zou geregeld worden Door Essent

slechter dan verwacht

Heel goed alleen de overstap kosten vind ik erg hoog het kost mij 200.00 euro

goede service, goed behandeld

wel goed nog niet zo lang klant

perfect, zeker aan te bevelen

Was al eerder klant geweest bij Essent........ goed

Zeer prettig en positief

perfect, zeker aan te bevelen

Heel erg prettig en professioneel.

Heel goed

voldoende, een redelijke ervaring

slecht, mij is tijdens het telefoongesprek gezegd dat Essent goedkoper zou zijn. Bij de overstap kom ik echter tot de ontdekking dat ik nu 20 euro per maand meer moet betalen dan bij de vorige leverancier (energiedirect). Natuurlijk ook mijn eigen schuld maar dit is wel de laatste x dat ik in dit soort verkooptrucjes trap

zeer slecht, onaanvaardbaar

Opgelicht in de bcc winkel bij een aankoop van een nieuwe tv. Maandbedrag zou zo goed als hetzelfde blijven en ik zou indien ik over zou stappen een korting van 150,- krijgen op mijn aankoop. Vervolgens is het termijnbedrag 15,- hoger dan voorheen. Als ik een duidelijk beeld had gehad hiervan was het duidelijk geweest dat die korting er na 10 maanden al uit was. Ben hier kwaad over en heb contact gehad met een van jullie collega’s. Tot zo ver geen terugkoppeling gehad. Nog minder vertrouwen in de energiewereld dan ik al had. Ratten.

goede service, goed behandeld

Dat zal in de praktijk moeten blijken!

goede service, goed behandeld

Het is eigenlijk ongelooflijk wanneer ik het op eigen naam wil hebben in plaats van mijn man, van wege gescheiden leven, dus geen wettelijke scheiding, alles op de kop komt te staan. Simpel omdat het om een naamsverandering gaat. Bizar... ik ben geen nieuwe klant, ik ben al een eeuwigheid bij essent! Fijne dag, gr Trees Venrooy-Opheikens

overstap is prima geregeld

nog geen idee

voldoende, een redelijke ervaring

Heel goed, verliep zonder problemen

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch