perfect, zeker aan te bevelen

tot heden heb ik geen problemen

goede service, goed behandeld

Goed. Alles is goed verlopen.

goede service, goed behandeld

Het is snel gegaan. Ik heb betrekkelijk weinig ervaring met Essent.

voldoende, een redelijke ervaring

slechter dan verwacht

Het eerste contract heb ik afgesloten bij een deurverkoper. Een contract van 4 jaar stroom & gas + 200 casback. Toen ik hier na een maand niks van hoorde nam ik telefonisch contact op, en bleek er door een fout in jullie systeem er iets niet goed te zijn gegaan. De medewerker aan de telefoon heeft mij deze zelfde aanbieding kunnen geven, maar moest mijn contract tijdelijk op variabel zetten zodat het administratief uit zou komen. Toen ik na 1,5 maand mijn opzegboete van mijn vorige leverancier wilde declareren op jullie website kreeg ik na een week bericht dat dit niet kon omdat ik nog een variabel contract heb. Hierover nogmaals telefonisch contact opgenomen. Deze medewerker snapt opnieuw mijn verhaal en ging regelen dat alles goed kwam. Momenteel (zo'n 3 maand verder) heb ik nog niet gecheckt of mijn contract eindelijk op 4 jaar vast i.p.v. variabel staat. De medewerker aan de telefoon kon dit niet teruglezen omdat dit niet gerapporteerd was, maar snapte mijn verhaal. Ik zou binnen een week teruggebeld worden. Dit is niet gebeurt. Na 1,5 week neem ik opnieuw telefonisch contact op. Deze medewerker

Prettig

goede service, goed behandeld

Tot heden goed Als Essent mijn opzeg bonus nog aan mij terug betaald dan zal het wel goed gaan

slechter dan verwacht

Ik ben nog steeds in afwachting op de goedkeuring van mijn opzegboete vind dat niet zo netjes ik heb nu wel dubbele kosten en terug betaling wordt dus voor als nog niet op gereageerd

goede service, goed behandeld

Goed ,behalve het grote geldbedrag dat de vorige leverancier bij mij van de rekening heeft gehaald ! Hoe verloopt het boetebedrag Γ‘'210 euro wat ik nu kwijt ben !?

perfect, zeker aan te bevelen

Ik belde op vanwege een kwitantie van Energiedirect kreeg gelijk antwoord en een formulier om in te vullen, prima πŸ‘

goede service, goed behandeld

alles is prima verlopen , alles op tijd.

Aangenaam prettig 😎

slechter dan verwacht

Er werd bij nieuw contract.gesproken over kosten voor overstappremie, nu hoor ik dat ik dit pas 3.maanden na overstap krijg. Had ik liever.vantevoren gehoord

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben blij terug te zijn bij mijn oude leverancier voor gas en stroom

Best goed maar dacht dat ik als nieuwe klant ook 250 euro terug kreeg

Overgang verliep soepel

goede service, goed behandeld

wel goed en aanbeveling voor andere

goede service, goed behandeld

Prima service vooraf. Afronding oude contract (jaarafrekening) en opstarten nieuw contract rommelig.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Spijt!

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch

Over Essent

Essent hecht veel waarde aan uw mening. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. β€’ Uw beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl. β€’ Alleen uw voornaam en woonplaats zijn zichtbaar bij een beoordeling. β€’ Uw e-mailadres wordt niet getoond. β€’ Essent kan geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. β€’ Essent heeft de mogelijkheid om op beoordelingen te reageren. β€’ Medewerkers van Essent mogen geen beoordelingen plaatsen. β€’ Klantenvertellen kan beoordelingen verwijderen indien: - Beoordeling niet over Essent gaat - Taalgebruik aanstootgevend is - Beoordeling persoonlijke informatie bevat als naam of telefoonnummer