voldoende, een redelijke ervaring

Er is alleen digitaal contact waarin steeds gevraagd wordt naar meterstanden. Toen kwam ik erachter dat de slimme meter kapot was. Ben benieuwd welke consequenties dit heeft... de maand juni heb ik dubbel betaald. Als ik deze maand weer dubbel moet betalen neem ik contact op.

goede service, goed behandeld

Ik vind het erg vervelend, dat als jullie beloven alles te regelen, ik er achteraf achter kom dat ik de opzegvergoeding eerst zelf moet betalen. Vervolgens moet ik bij jullie aanvragen dit weer terug te krijgen en dit ook nog voorschieten, want jullie betalen dit terug na 3 maanden. Het is wel handig om dit erbij te zeggen, want niet iedereen kan zomaar even 150 euro voorschieten. Dus wat jullie beloven dat ik niets hoefde te doen klopt niet. Als ik dit van tevoren had geweten, was ik niet overgestapt.

goede service, goed behandeld

Ging easy ben alleen benieuwd of mijn boete terug gaaf ook soepel ver loopt

goede service, goed behandeld

Met essent heb ik niet temaken gehad liep via een bureaujj Ik zal moeten afwachten of het beloofde uitkomt

perfect, zeker aan te bevelen

Alles netjes en vlot verlopen Alleen jammer dat mijn naam nog steeds niet goed vermeld wordt

perfect, zeker aan te bevelen

Geen problemen,alles naar wens verlopen.

voldoende, een redelijke ervaring

Ik was al zakelijk klant en ben prive geworden. Je moet wel lang wachten op het te veel betaalde geld

Goede en snelle service

perfect, zeker aan te bevelen

prima, kinderlijk eenvoudig via internet

Zonder problemen overstappen. Top hoor

voldoende, een redelijke ervaring

Het is nog steeds niet goed geregeld! Ik wacht nog steeds op contact voor mijn abonnement!

goede service, goed behandeld

De overstap is vlot gegaan. Alleen waren we verrast dat de boete naar de oude energieleverancier door ons zelf moet worden voorgeschoten en pas na 3 maanden door jullie wordt terug betaald. Dat was ons niet verteld van tevoren

perfect, zeker aan te bevelen

Ik was al 48 jaar klant bij de essent ik ben er 1 jaar niet bij geweest omdat de nuon mij een rad voor de ogen heeft gedraaid maar ben nu weer bij de esssnt

voldoende, een redelijke ervaring

Of het goed gegaan is, is nog niet bekend. Eindafrekening met vorige leverancier heb ik nog niet en weet ook nog niet of de voorschotnota's nu goed zijn overgedragen. Dat ik niet dubbel betaal nu...

als goed

goede service, goed behandeld

Prima. Dit is ons eerste huis. Dus er was geen sprake van een overstap.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch