goede service, goed behandeld

Vergelijkbaar met toen ik al klant was.

perfect, zeker aan te bevelen

Is zeer goed en vlekkeloos verlopen

perfect, zeker aan te bevelen

Alles snel en soepel verlopen, niks te klagen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Erg vervelend. Het heeft mij namelijk veel geld gekost door over te stappen.

Vlotjes zonder poes pas.

Gord

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb hier geen keuze in gehad, het is voor me gekozen en aangesloten door de verhuurder. Ik kreeg ik pas op de dag waarop ik de sleutels kreeg informatie over Essent en heb ik geen cadeau gekregen voor het overstappen.

goede service, goed behandeld

Oké ik merk er nog niet veel van en ben benieuwd wanneer de eerste rekening ook daadwerkelijk minder is en m’n vergoeding die ik aan de vorige leverancier moest betalen, wordt terug betaald

Super!

goede service, goed behandeld

ik ben al jaren tevreden klant van Essent alleen dan op een ander adres dus nu bij overstap naar ander huis ben ik dus vanzelf sprekend klant bij Essent gebleven.

voldoende, een redelijke ervaring

Waardeloos, na twee dagen werd de variabele transportkosten direct verhoogd. Zodat ik mijn welkoms preme zelf ga betalen.ik krijg daar een vieze smaak in mijn mond.U snapt wel wat ik over een jaar ga doen .

perfect, zeker aan te bevelen

wij waren al 45 jaar klant van jullie maar door de prijs overgestapt en nu zins kort weer bij essent ik hoop dat wij nu een ook goed door essent word behandeld

Prima en uitstekende service

voldoende, een redelijke ervaring

slechter dan verwacht

niet zo prettig. In de eerste instantie een tamelijk opdringerige colporteur. Hij beloofde dat er van een boetebepaling van de oude leverancier géén sprake zou zijn. Ik heb dat geloofd, maar het tegendeel bleek waar te zijn. Ik moest wel degelijk 200 euro boete betalen. Nu heb ik van Essent wel de toezegging dat ik dit bedrag van Essent vergoed krijg, maar voorlopig moet ik daar nog wel even op wachten ... ik moet drie maanden lang met regelmaat mijn rekening checken om te zien of het beoogde bedrag al binnen is ... ik vind dat wel erg lang! Pas als het bedrag binnen is, kan ik zien of ik echt tevreden ben of toch niet ... Ik wacht af ...

Goed geen gezeur

goede service, goed behandeld

Ja. Ik ging wel paar weken later verhuizen. Met kon niet zeggen wat de maandelijkse later op mijn nieuwe adres werden

goede service, goed behandeld

Het contact is goed verlopen,alleen de belofte.s wat betreft de overgang van Nuon naar Essent is nog steeds niet tot voldoening geregeld. Hiermee bedoel ik wat wij nog moeten betalen aan boete vanwege de overstap waar wij met U reeds telefonisch contact hebben gehad

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch