Ging vlekkeloos

Heel goed.

goede service, goed behandeld

Goed, met de thuis app kan je precies zien wat je verbruikt

perfect, zeker aan te bevelen

nog eventjes af wachten we zijn pas klant

zeer slecht, onaanvaardbaar

Heel slecht want tegen mij werd gezegt dat Eneco word ovegenomen en dat ik moet andere leverancier kiezen. Dat is helemaal niet waar en een heel slecht manier om mensen te trekken. Bedrijf dus, anders zou ik nooit Eneco verlaten.

goede service, goed behandeld

Prima, maar dit was voor mij niet de eerste keer, alles goed geregeld.

goede service, goed behandeld

Prettig dat jullie de moeite nemen om oude klanten weer binnen te halen.

goede service, goed behandeld

Ik ben content met de wijze waarop dit is gebeurd.

goede service, goed behandeld

Ik heb het overstappen wat betreft Essent als prima ervaren. Maar moest aan Nuon € 239,- betalen, waarvan jullie €150,- willen vergoeden. Dus heb er wel spijt van.

perfect, zeker aan te bevelen

Heel simpel met zeer behulpzame klantenservice

slechter dan verwacht

de informatie vooraf was slecht verlopen,veel teweinig aandacht over de kosten bij overschakeling,zit nu met een hoge afrekening bij de delta,wat zeer zwaar voor mij is,als ik dat had geweten had ik het niet gedaan. ondanks velemalen getelefoneerd te hebben met klanten service over de datum van betaling kreeg ik toch een aanmaning dat is niet leuk

goede service, goed behandeld

netjes vlot en naar volle tevredenheid

goede service, goed behandeld

Tot nu toe geen problemen.

goede service, goed behandeld

heel goed vriendelijke medewerker die mij te woord stond

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb nog steeds geen rekeming waarop ik geld kan storten van gas en elektra ik wach op email met bedrag en rerk.nr.

perfect, zeker aan te bevelen

Was een verloren klant Maar ben gelukkig weer terug bij mijn vertrouwde leverancier

goede service, goed behandeld

Op zich goed. Ik kan alleen nog niet mijn verbruiksmanager zien en daar ben ik ontevreden over. Als mijn meter elke 10 minuten word uitgelezen moet ik dat toch ook kunnen zien.

goede service, goed behandeld

was al klant en ben klant gebleven na scheiding

prima, aardige mensen

het is goed verlopen

goede service, goed behandeld

Prima. Alleen jammer dat ik de verbruiksmanager app nog steeds niet kan inzien wat mijn verbruik is.

Alles is prima verlopen

Willemsplein 4