Snel, simpel, ideaal

voldoende, een redelijke ervaring

Ik had echt nog wel een aantal vragen over de maandnota en het verrekenen van de teruggeleverde stroom. Naar mijn idee is mijn maandbedrag nu juist een stuk hoger dan bij nuon en daar wil ik het fijne natuurlijk even van weten. Het valt niet mee om hiervoor iemand aan de lijn te krijgen die mij hier duidelijke antwoorden op kan geven en dat vind ik erg jammer. De extra korting die mij door de dame van evn werd voorgehouden doordat ik met meerdere adressen klant ben geworden, is ook uitgebleven De tarieven zijn voor mij tot nu toe een hoop gegoochel met getalletjes maar echte duidelijkheid ontbreekt ook hier. Enkel om deze reden kan ik essent nog niet aanbevelen bij anderen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

ben al 25 jaar klant

goede service, goed behandeld

In eerste instantie prima, maar contract zou 16 juli ingang en ging al 16 juni in, terwijl ik had aangegeven het netjes te willen afhandelen met vorige leverancier. Degene waar ik de gesprekken mee heb gehad , zou het allemaal regelen, maar contract ging toch 16 juni in. Nu moet ik een boete betalen en het is nog maar de vraag of ik dit van Essent terug krijg.

goede service, goed behandeld

Heel prettig Na vijftig jaar klant te zijn geweest weer terug

voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb het via mijn zoon moeten regelen, want ik heb een Spaanse tel, en aiieen 0900 nummer en geen e-mailadres. Daar moet U wat aan doen!!!! Uit het buitenland is het mission impossible!

goede service, goed behandeld

We hebben het goed ervaren , maar wij dachten een bonus van € 100.00 te krijgen maar wanneer wordt dit uitbetaald?

goede service, goed behandeld

Tot op heden geen problemen. Het enige wat ik jammer vind is dat mij bij het afnemen van het contract is verteld dat ik de cashback kon verwerken met mijn maandelijkse termijnen zodat ik maandelijks minder kan betalen. Dit blijkt helemaal niet te kunnen. Misschien kan dit meegenomen worden in de opleidingsprocedure bij (nieuwe) medewerkers.

voldoende, een redelijke ervaring

Redelijk ik wacht alleen nog op het welkomst cadeau

Vriendelijk gesprek, voltte afhandeling . Overstap zonder gedoe

perfect, zeker aan te bevelen

ik ben alleen van naam gewijzigd ik ben geen nieuwe klant

goede service, goed behandeld

Prima. Het is een beetje thuiskomen. Wat mij betreft kan de vlag uit.

voldoende, een redelijke ervaring

verder wel goed, maar ik zal bij delta een boete betalen, omdat wij naar jullie zijn gegaan, maar dit is ons nog niet helemaal duidelijk.

goede service, goed behandeld

Goed.Weten alleen niet wanneer het termijnbedrag wordt afgeschreven.Aan het begin of einde van de maand?????

voldoende, een redelijke ervaring

Prima, alleen duurt lang voordat je je geld krijgt van de cashback actie

voldoende, een redelijke ervaring

Prettig. Zonder veel telefonisch contact. Duidelijke afspraken via de mail toegestuurd. Twee weken bedenktijd om te annuleren. Ben tevreden.

goede service, goed behandeld

Zeer netjes geholpen en antwoord op mijn vragen gehad

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch