slechter dan verwacht

Ik baal als een stekker. Er zou een volledige boetepremie terugbetaald worden en nu hebben jullie weer iets gevonden om maar een gedeelte terug te storten. Mooie praatjes aan de deur en mijn vrouw om***len voor een o zo mooie deal. Geloven we nog ergens in? NEE nooit meer. Voortaan gaat er een sticker op de deur tegen aanbellen.

Goede beslissing

Heel fijn.

goede service, goed behandeld

Geen problemen gehad. Alleen al die telefoontjes van energiebedrijven. Ik wordt er dood ziek van.

goede service, goed behandeld

Vind het wel vervelend dat het 3 mnd duurt voor de boete op mijn rekening staat. Dat is er niet bij verteld!

goede service, goed behandeld

Prima maar nu heb ik een boete gekregen van eneco van 100 euro die zouden jullie betalen hoe gaat dat.?

voldoende, een redelijke ervaring

ik vind het wel alleen storend als je na 1 jaar abonee gelijk gebeld word door diverse energieleveranciers en daar baal ik wel van altijd storend net onder het eten maar ik heb nog steeds niks van budget gehoord!!

Correct

slechter dan verwacht

Het is wel heel erg jammer dat uw persoon die het geregeld heeft Essent niet heeft verteld dat Ik 100 euro boete moest betalen aan de Nuon. Misschie heeft u hier een oplossing voor.

goede service, goed behandeld

Ik vond alleen minder dat ik voor een hele maand moest betalen want daardoor zat k met dubbele kosten.

perfect, zeker aan te bevelen

Goed, alleen blijft de oude leverancier bellen en mailen met wij kunnen goedkoper.

BEN AL 36 JAAR KLANT

zeer goed

goede service, goed behandeld

was reeds klant maar door inbreng van buiten overgestapt naar de concurrent; uw medewerker heeft er alles aan gedaan om mij weer binnenboord te krijgen en dat is hem dus gelukt!

perfect, zeker aan te bevelen

Super tevreden! Snel en gemakkelijk!

goede service, goed behandeld

weet ik eigenlijk nog niet

goede service, goed behandeld

Ik heb alleenn nog een boete gekregen van 100 euro wanneer krijg ik die terug van essent?

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch