zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik ben geschrokken van de afrekening die NLE me stuurde. Als ik dit had geweten, was nooit overgegaan

zeer slecht, onaanvaardbaar

slecht zit zat met dubbele betalingen eerst geld te goed en nu niets

goede service, goed behandeld

Dit is zeer zeker vreselijk verlopen. Er is niemand die afspraken na komt. We zouden kunnen overstappen met contractbreuk en hiermee bijkomen kosten en deze zouden we binnen 3 a 5 werkdagen terugkrijgen. Niet is minder waar en na 6 a 7 keer contact opnemen met verschillende medewerkers krijgen we het geld pas na 3 maanden en ik zit nu hierdoor in de puree. Dus licht uitgedrukt. KLOOOTTTEE

voldoende, een redelijke ervaring

Er zou alles geregeld worden bij overstap naar jullie nu krijg ik rekening van contractbreuk van oude leverancier! Dit is nooit medegedeeld

zeer slecht, onaanvaardbaar

Niet goed Ik heb niet alles vergoed gehad van het overstappen

zeer plezierig

perfect, zeker aan te bevelen

Prima, lampen bleven branden. Alleen de overstapboete terug betalen mag van mij sneller

zeer slecht, onaanvaardbaar

I got my self there because i did not undetstant what was say to me in dutch

goede service, goed behandeld

Ik was eerder lid van essent.was toen overgestapt naar een ander.jullie belde me op om te vragen waarom,naar een duidelijke uitleg ben ik weer trug gegaan naar jullie.was 3 weken bij die ander.maar kreeg van jullie een boete van 160 euro.belachelijk vind ik dit

goede service, goed behandeld

Geweldig, er zijn mij geen sprookjes verteld maar feiten en die zijn haast allemaal al gerealiseerd. Een ding nog, ik heb de eindafrekening van Budget Energie gekregen en daar zijn kosten voor contractbreuk in mindering gebracht en die zouden door Essent vergoed worden en dat moet nog gebeuren. maar ik twijfel niet dat ook dit gerealiseerd wordt.

voldoende, een redelijke ervaring

In eerste instantie leek het heel goed, maar nu ik eenmaal klant ben is het moeilijk om nog contact te krijgen. Ook de app werkt niet op mijn telefoon waardoor ik nog steeds mijn overstapboete niet heb kunnen indienen. Ik vind dit erg teleurstellend

goede service, goed behandeld

Even zoeken maar toen snel geregeld

zeer goed en behulpzaam

slechter dan verwacht

het ging erg moeizaam verder weet ik nog niet dat ik Essent aanbeveel bij een ander

goede service, goed behandeld

Prima verloop, ook het terug krijgen van de boete die ik moest betalen bij mijn vorige leverancier. Wel vind ik jammer dat het ongeveer 1-3 maanden duurt voordat je geld terug krijgt.

goede service, goed behandeld

Prettig en alles snel geregeld.

Dit was thuiskomen

Willemsplein 4