goede service, goed behandeld

Door een hele slimme jongen en zeer eerlijk kan hem zelfs prive appen als ik vragen heb dus dat is super alleen de boete is iets minder want het is nu zeg maar dubbele betaling

voldoende, een redelijke ervaring

Het was lastig om klant te worden omdat de vorige zich steeds opdrong en voor onnodige obstakels zorgde . Weet niet of Essent het kunnen voorkomen, maar de coulance regeling tenslotte maakte veel goed omdat Essent hiermee zijn goede wil getoond heeft. Ben nu blij met de dubbelgroen stroom voor een redelijk goede prijs bovendien

goede service, goed behandeld

Prima service , ik werd goed op de hoogte gehouden over het verloop van mijn aanvraag van levering energie van essent

Super! Ik heb geen klachten, vooral zo doorgaan 😊

goede service, goed behandeld

Geen probleem, alleen jammer dat de verkoper zegt dat de boete officieel binnen 3 maanden terugbetaald wordt maar meestal met een aantal dagen al op de rekening staat. Ik zal waarschijnlijk 3 maanden moeten wachten..... Weer wat geleerd.

Zeer goed .

Netjes en correct behandeld

perfect, zeker aan te bevelen

Ging super vriendelijk en snel

goede service, goed behandeld

Prima, geen persoonlijk contact gehad, alles online. Wellicht nettjes als er een medewerker de tijd had genomen even te bellen en checken of alles goed is.

perfect, zeker aan te bevelen

het gesprek met dhr.Maikel Spijker was bijzonder plezierig. Niet opdringerig,duidelijke uitleg en altijd bereikbaar voor eventuele vragen. Alle lof voor Uw medewerker

Prettig

perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben en klein hokje overgenomen voor onze nieuwe jeu de boeles club. Hier zit water en stroom in.

prima!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Overgang is vlot en makkelijk gelopen

perfect, zeker aan te bevelen

Ging prettig de overstap terug maken naar Essent.....

Prima!

goede service, goed behandeld

Ik heb geen problemen gevonden.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch