goede service, goed behandeld

Het ging heel eenvoudig. Wij hebben er weinig van gemerkt. Alles was goed geregeld. En Nuon heeft de afrekening al in orde gemaakt.

goede service, goed behandeld

Het overgaan ging snel, ik heb nog mijn bedenkingen bij de financieel want ik denk dat ik de maand juli aan de oude leverancier en aan Essent heb betaald dus dubbel. Ook is het uitlezen en bijhouden van verbruik met de " Slimme " meter (nog) niet te zien in de app, wat vreemd is want de oude gegevens van de vorige leverancier moeten gewoon bekend zijn... Dit had wat transparanter gekund allemaal

had niet anders verwacht

Als heel positief!

slechter dan verwacht

Zeer slecht, want ik betaal nog steeds ,aamdelijk bij NUON en ook bij ESSENT. Ik dacht d at jullie dat zouden regelen. maar mooi niet tot op heden en hoe krijg ik mijn dubbel betaalde geld terug?????

zeer prettig

voldoende, een redelijke ervaring

Nog geen ervaring .Ben pas sinds juli klant. Verder is tot nu toe alles naar tevredenheid verlopen.

perfect, zeker aan te bevelen

Ben tevreden over Essent zou alleen de opzegvergoeding eerder terug ontvangen want die moest ik al wel betalen aan de vorige leverancier.

slechter dan verwacht

Ik ben opgelicht. De verkoper aan de deur zei dat ik de boete terug zou krijgen van Essent maar dat is niet zo. Dit abonnement kost me geld i.p.v. dat ik er op verdien 😖

goede service, goed behandeld

Goed. Alles liep heel vlot en kreeg alle informatie heel duidelijk via de mail doorgestuurd

perfect, zeker aan te bevelen

een aantal trefwoorden; snel, correct, informatief, goede aanbieding, alles wordt voor je geregeld dus gemak.

perfect, zeker aan te bevelen

De eerste overstap voor mij. Is helemaal goed verlopen.

goede service, goed behandeld

het contact met Essent was goed. de aanmelding was snel geregeld en de medewerker was zeer vriendelijk.

subliem!

perfect, zeker aan te bevelen

Door een dwingend telefoon gesprek van Eneco klant daar geworden nu zo erg blij dat ik weer klant ben bij jullie en ik verzeker u dat ik nooit meer een andere energie leverancier wil als Essent!! Ben dik tevreden

voldoende, een redelijke ervaring

Tijdens het huisbezoek zijn o,a, een 3 tal beloften gedaan die niet zijn nagekomen. Boete NUON 150,- en welkomstpremie Essent 150,- beiden niet waar, dus voor 300 euro genaaid. De Essentman zou telefonisch bereikbaar zijn in het kader van klantvriendelijkheid. Nummer bestaat niet. Kortom, een telefoontje naar mij zou niet misstaan. 06 386 70 337

Ging goed

zeer slecht, onaanvaardbaar

Klant worden van Essent is niet zo moeilijk. De overstap was zo gedaan. Iedere provider probeert er uit te springen met een welkomstbonus. Zo ook Essent. Helaas komen ze hierin niet hun aanbod na, en halen zomaar even 50,- van de bonus af. Ondanks bewijs dat het op hun site stond weigeren ze het achteraf te corrigeren. Zo kan iedere provider natuurlijk klanten lokken, als de lokkertjes niet waargemaakt hoeven te worden...!

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch