Moet nog blijken

Prima!

voldoende, een redelijke ervaring

Ben net terug en mag de prijs minder

goede service, goed behandeld

Ben net een week klant. De toekomst moet uitwijzen of ik er goed aan gedaan heb om naar Essent over te stappen. Tot nu gaat alles goed.

perfect, zeker aan te bevelen

ja prima. alleen de boete die ik heb betaald van 200 euro om naar jullie over te stappen heb ik nog niet terug ontvangen. dat duurt wel een beetje lang vind ik. vr. gr. mevr L Dieperink

perfect, zeker aan te bevelen

Voor zover ik kan beoordelen is alles vlot en soepel verlopen maar uk vind het vreemd dat nog steeds geen afrekening heb ontvangen van mijn oude leverancier

goede service, goed behandeld

Tot zo ver goed het is nog niet zo lang

dobrze

Goef

Via een kennis

perfect, zeker aan te bevelen

Goed was al eerder klant

Gemakkelijk

goede service, goed behandeld

Overstap was heel makkelijk. Nu in afwachting hoe het met de afhandeling van de overstap boete gaat. Als het goed is is deze nu bij essent in behandeling.

voldoende, een redelijke ervaring

Tot nu toe nog even niet goed

goede service, goed behandeld

Prima, zelfs na een door ons foutief doorgegeven huisnummer was alles in mum van tijd geregeld!

Erg goede service

Goed zonder problemen

goede service, goed behandeld

Positief. Tot nog toe tevreden. Wat jammer is, is het feit dat de cashback niet op het contract vermeld staat

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch