goede service, goed behandeld

ik was al eerder klant geweest

goede service, goed behandeld

Ik heb prima ervaren om klant te worden bij ESSENT

goede service, goed behandeld

Prima. Ik moet nog wel de vergoeding van de boete ,die ik van Nuon heb gekregen ivm. te vroeg opzeggen, ontvangen. Dit is een bedrag van €100,00. te weten €50,00 voor gas en €50,00 voor electra.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik was al klant van Essent, maar door een scheiding moest ik elders gaan wonen. Weer klant van Essent geworden.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Heel slecht.Essent Ik ben zeer onttevreden met Essent . Reden 1. cash back na een jaar.2. Na 3 maanden overstaap vergoeding. Waarom heb Ik overstaap? Is dat normal?

slechter dan verwacht

Met een perfekt gesprek waarin beloofd wordt dat er financieel geen problemen ontstaan bij Huismerk Nee alles zou worden betaald. Nu echter wil Huismerk 250 plus 150 euro van mij en wat doet u? De fakt.v Huismerk kan ik niet aan u versturen. U geeft geen email adres dus lukt dat niet. Tevteden? Nou nee.

voldoende, een redelijke ervaring

ik kan op dit moment nog niets zeggen,angie heeft een bedrag van mijn bankrekening af geschreven.als ik de bankafschriften hebt ontvangen laat ik u weten hoe hoog het bedrag is. inmiddels bijf ik in afwachting

goede service, goed behandeld

Geen opmerking. Zal alles per post ontvangen, heb hierover contact gehad, nog niets gekregen. Mijn achternaam, graag als volgt Supèr.

goede service, goed behandeld

Tot nu toe prima,alleen het terugbetalen van €200.-,moet dat 3 maanden duren?

goede service, goed behandeld

Dat was zeer goed. Goede uit leg en klant vriendelijk

goede service, goed behandeld

Ik heb het klant worden positief ervaren maar wil graag aangesproken met Mevrouw en niet met Heer

slechter dan verwacht

Allen elektra is nog maar overgegaan naar essent gas volgd in januari, ik had begrepen dat alles in een keer zou over gaan nu moet ik Engie nog betalen en Essent als ik dit had geweten was ik nog niet overgestapt Groet, Tonnie

perfect, zeker aan te bevelen

Prettig, helpdesk zeer behulpzaam en vriendelijk

goede service, goed behandeld

Alles prima geregeld, krijg ook netjes mijn opzegboete terug. Super

goede service, goed behandeld

Prima, duidelijk en snel geregeld

Alles is netjes geregeld

goede service, goed behandeld

Prima. Ik werd erg goed geholpen. Ondanks dat er even sprake was van miscommunicatie, was het daarna snel geregeld.

Heel makkelijk

voldoende, een redelijke ervaring