goede service, goed behandeld

Ik ben nog maar een paar weken klant. Ik ben klant geworden nav een aanbieding met 300 euro cashback. Ik heb wel de eerste termijn betaald doch de cashback nog niet ontvangen.

👍

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een slechte ervaring. Want mij werd verteld dat ik bij overstappen geen boete zou krijgen. En als dat wel zo zou zijn essent zou betalen. Maar ondertussen heb ik 200 euro boete aan mijn vorige leverancier betaald. Dit was dan ook de laatste keer dat ik iets ga aannemen wat ongevraagd wordt aangeboden. Want je wordt toch altijd weer bedonderd. Bedankt daarvoor! Dus ik ben zeker niet tevreden.

goede service, goed behandeld

Goed alleen is een telefoon nr niet te vinden. Weet niet meer hoe ik de boete van NUON bij u moet indienen. Heb geen orde bevestiging gekregen

Goed!

goede service, goed behandeld

Via mijn verstand en zintuigen (rare vraag dus)

Heb er niks van gemerkt

perfect, zeker aan te bevelen

het was me snel duidelijk en de overstap was snel geregeld.

Geheel volgens afspraak.

perfect, zeker aan te bevelen

Prima. Alles is helder en duidelijk uitgelegd door de persoon die persoonlijk bij mij thuis aan de deur kwam.

Snel en probleemloos

voldoende, een redelijke ervaring

Op zich goed, echter had ik met de persoon die bin ons langskwam afgesproken dat de ingangsdatum per 1 november was en Essent had het eind juli al geregeld Zodoende kon ik geen gebruik maken van het feit dat ik de maanden waarin ik het minste gasverbruik heb En nu moet ik dus bijbetalen bij dr oude leverancier

positief

goede service, goed behandeld

Gemakkelijk. Enige punt van verbetering was dat er beter gecommuniceerd kon worden over het contract dat opgezegd werd bij mijn oude leverancier. Hierdoor wist ik niet of dit goed verliep.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch