positief

goede service, goed behandeld

Prima. Alles wat beloofd is werd waar gemaakt.

best goed ja

Prima.

goede service, goed behandeld

Op een ding na goed moet wel 150 euro overstap vergoeding betalen aan energie direct jullie zeiden dat dat niet zo was

goede service, goed behandeld

Goed. Alleen eerste maandbedrag is wel erg hoog. Vervelend dat ik geen check kon doen met de nieuwe meterstand. Betaald bijna het dubbele nu. Dus daar schrok ik van

Verliep snel en probleemloos

goede service, goed behandeld

Ik ben klant met 2 verbruikersadressen dat leverde moeite op om mij te kunnen helpen toen ik belde. Graag hier iets aan doen! mvg

voldoende, een redelijke ervaring

toch om terug te zyn

goede service, goed behandeld

Goed geholpen, duidelijk en snel.

goed hoor

goede service, goed behandeld

kan niet ingelogd komen heb alles geprobeerd

zeer slecht, onaanvaardbaar

Toen ik omgepraat werd om over te stappen, zou mijn boete met enkele weken terug gestort worden, dit blijkt achteraf enkele maanden, dat viel dus tegen, dus moet ik eerst de €250,- boete tetour gestort krijgen alvorens ik een mening kan heven

goede service, goed behandeld

heb er weinig van gemerkt, ging allemaal vanzelf.

voldoende, een redelijke ervaring

Heel raar. Was klant bij energie direct en deze schrijf mij over naar Essent. Vond dit heel onwerkelijk en kon zelf niet geloven of dit echt was of dat dit één of andere truc was.

Makkelijk snel en simpel

goede service, goed behandeld

Nog niet zo goed . De hulp is tot nu toe prima maar er ligt nog een financieel probleem. Dit is bekend bij Essent. Het gaat over een dubbele boete die ik tot nu toe moet betalen. De ene is vergoed en de ander zijn ze aan het uitzoeken

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch