goede service, goed behandeld

was al eerder klant en ben weer terug gegaan. Volgens uw medewerker kreeg ik de boete van jullie terug. Heb van Energie Direct een boete van 150 euro gehad. Hoe gaat het nu met de vergoeding

perfect, zeker aan te bevelen

ik was al eerder klant, dus ik wist van te voren dat alles goed zal lopen

zeer tevreden

slechter dan verwacht

contract is niet volgens afspraak in gegaan

slechter dan verwacht

Het spijt mij maar ik ga weer terug naar Nuon. Ik had deze overstap nooit moeten doen want het blijkt dat de € 150.- alleen besteed kan worden bij BCC, dat heb ik mij niet gerealiseerd en is bij nader inzien lastig.

voldoende, een redelijke ervaring

Weet ik nog niet Want de opzegvergoeding moet nig goed gekeurd worden En volgens essent was overstappen kosteloos toch moet ik aan budget energie 100 euro terug betalen voor hun overstap vergoeding van een jaar eerder dus nee niet helemaal tevreden

voldoende, een redelijke ervaring

Prima. Alleen erg jammer dat de cashback actie zich pas uitbetaald na 12 maanden... stond vast en zeker in de hele kleine letters.

voldoende, een redelijke ervaring

Slecht het is schandalig dat er niet verteld wordt dat je drie maanden kunt wachten eer je de opzegvergoeding terug krijgt . Ik kan het gelukkig wel afwachten maar ken er genoeg die hierdoor in de problemen zouden komen .

prima verzorgt

tot nu toe goed

voldoende, een redelijke ervaring

Extra bonus van 150 euro bij afsluiten contract nog steeds niet ontvangen uitlezen gasmeterverbruik op witte kast doet het niet wordt het gasverbruik op afstand nu wel of niet uitgelezen

Tot nu toe goed

goede service, goed behandeld

Volgens afspraak worden de kosten van contractbreuk en terug vorderen van cadeau kaart betaalt door Essent. Hier volgt de eindafrekening van Budget Energie met een bedrag van Euro 200 voor contract breuk en terug vordering van Euro 100 voor cadeau kaart EINDNOTA P. Balter GROTESTRAAT 13 6373CZ LANDGRAAF Klantnummer: 4168970 Factuurnummer: 1000006027911 Factuurdatum: 27-08-2019 Pagina: 1 van 4 Hieronder vindt u het totaal aan elektriciteit en/of gas dat u in de afgelopen periode heeft verbruikt, inclusief de kosten voor netbeheer (transport) en alle belastingen. Ook ziet u een overzicht van de in mindering gebrachte termijnbedragen. Een specificatie vindt u op de volgende pagina('s). Overzicht Leveringskosten elektriciteit € 119,16 Leveringskosten gas € 925,83 In mindering gebrachte termijnbedragen € -1.216,00 Kosten contractbreuk € 200,00 Terughalen cadeaukaart € 100,00 In afwachting Hoogachtend P.F.Balter

goede ervaring

goede service, goed behandeld

Na verkeerde afzegging toch weer aangemeld aantrekkelijk soepel ging. Maar nu krijg ik de afrekening van Budgetenergie met een boeteclausule van 250 euro. Bij overstappen zou dat voor u rekening zijn is mij verteld . Graag een reactie Vr gr Joshua Verhoeven Winterdijk 10 603 2801sj Gouda

goede service, goed behandeld

Na het aanschaffen van Zonnepanelen via Essent heb ik besloten om over te gaan naar het complete pakket van Essent. Super en snel, zonder problemen geregeld via het internet.

Slecht.

perfect, zeker aan te bevelen

Op zich prima, behalve dat ik het jammer vind dat de maandelijkse aanslag een stuk hoger ligt dan het gebruikelijke verbruik van een 2-persoonshuishouden: de verwachting is dat onze kosten zo'n 105-110 euro per maand zijn, maar we worden 127 euro aangeslagen. Voor de rest heb ik niets aan te merken, keurig bedrijf.

goede service, goed behandeld

Ben tevreden met hoe je geholpen werd aan de telefoon heel netjes te woord gestaan door de medewerker.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch