gemakkelijk

goede service, goed behandeld

Tot nu toe, ben ik tevreden. Nu nog wachten hoe het verloopt met de eventuele boete die ik nog krijg, voor de overstap van mijn vorige leverancier.

slechter dan verwacht

Ik was al klant, mijn echtgenoot is overleden. Het contract kon niet over gaan op mijn naam, terwijl de achternaam, rekeningnummer en het adres gelijk blijven. Erg belachelijk. Ik heb in dit rouwproces geen zin om me in aanbieder te verdiepen. Daarom toch een contract voor nu. Maar ik ben teleurgesteld.

goede service, goed behandeld

goed, als alles zo gaat verlopen in de toekomst zoals bij de inschrijving dan ok.

goede service, goed behandeld

Positief en gemakkelijk. Wel wat (veel) moeite moeten doen om het dagelijks verbruik en de teruglevering in kaart te krijgen via app op de telefoon

voldoende, een redelijke ervaring

Wij kunnen nog geen mening geven want wij hebben nog niet de eind afrekening gehad.

slechter dan verwacht

Slecht, ik heb alleen bericht gekregen dat ik nieuwe klant ben. Ik heb zelf meerdere keren bij mijn vorige energieleverancier moeten aangeven dat ik overstap. Jullie zouden dit doorgeven aan budget energie. Niet gebeurd. Heb dit zelf moeten doorgeven.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben al meer KLANTNR geweest

goede service, goed behandeld

Heel goed, toen de papieren getekend waren, hebben jullie vertegenwoordiger en ik er een glas wijn op gedronken. Zouden meer mensen moeten doen!!!

goede service, goed behandeld

Wij waren al klant, maar door een verhuizing met een "tussenstop" hebben we een aantal maanden geen energie afgenomen.

slechter dan verwacht

Omdat ik eerder klant ben geweest en sinds kort verhuisd ben, heb ik besloten om terug te gaan naar jullie. Maar aan dit proces ging heel wat mis. En na enkele telefoon gesprekken is t dan opgelost. Maar heb erover gedacht om een andere te nemen.

PRIMA

zeer slecht, onaanvaardbaar

Heel slecht alleen maar rekeningen wat niet was afgesproken het liefst wil ik weer naar Eneco echt waar

goede service, goed behandeld

Niet als iets bijzonders. Bij de volgende vraag zou u ook 'geen mening' bij mogen plaatsen.

Pruma

goede service, goed behandeld

Soepele overstap, jammer alleen dat je zelf er op moet letten om je overstapsonkosten via een formulier welke wat lastig is te vinden terug te halen. Ook moet je ervaren tijd op wachten.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch