Terug van weggeweest

slechter dan verwacht

Klant worden is makkelijk, gaat snel, maar door verkeerde informatie/argumenten ten tijde van het eerste contact kreeg mijn overstap een heel naar staartje waardoor ik ongeveer 600 euro aan boetes heb moeten betalen aan mijn vorige leverancier voor contractbreuk etc. Vervolgens probeerde ik contact te zoeken met mijn ' contactpersoon' maar die gaf niet meer thuis. Ook blijkt het erg moeilijk te zijn om mijnessent-pagina werkend te krijgen. Dus helaas… tevreden ben ik zeker niet.

voldoende, een redelijke ervaring

Ben benaderd door een vriendelijke medewerker van Essent, hij heeft alles goed uitgelegd en ons daarna ook telefonisch nog van de juiste informatie op de hoogte gebracht. Kunnen nog niet heel goed Essent beoordelen, daar wij nog maar 1 maand klant van Essent zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

ben ik mijn hele leven al energie direct is toch ook essent?

Goed geregeld

professioneel

goede service, goed behandeld

Tot nu toe is alles goed verlopen. Ik vond het wel bizonder dat ik alleen de stand van electra moest doorgeven en niet de stand van mijn gasmeter.

HÉÉL PRETTIG

Heel goed

goede service, goed behandeld

goed ervaren. Ik krijg nu mailtjes als ik voor een jaar lid wordt krijg ik € 150,- ik wordt 5 jaar lid en krijg niets. Hoe zit dat?

voldoende, een redelijke ervaring

Door wat onjuiste informatie van uw medewerkers over het gebruik van Toon na de overstap van Eneco naar Essent ben ik minder tevreden dan had gekend

perfect, zeker aan te bevelen

ja eigenlijk te makkelijk ben ik nu lid of niet :)-

goede service, goed behandeld

Fijn om weer terug te zijn..

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch