Ik was al klant

goede service, goed behandeld

nog geen verschil waargenomen.

perfect, zeker aan te bevelen

Makkelijk en duidelijk. Het enige wat mijn verrast dat je zoveel verschillende mogelijkheden hebt. De een met korting de ander met teruggave de ander weer met teruggave in de prijs en als laatste weer zonder korting. Niet heel overzichtelijk

Positief

goede service, goed behandeld

Heel goed.... Er moest nog wel wat geregeld worden maar dat ging heel goed.

goede service, goed behandeld

Nog wat sceptisch, ivm de nog af te wikkelen eindnota van Budget, of daar geen boeteclusule op gezet word, dat heb ik al een keer eerder gehad bij de overstap van Eneco naar budget. Als dat allemaal afgewikkeld is zonder clausule is de zaak echt goed afgewikkeld. Uw aangever bij mij thuis heeft gezegd dat dat niet het geval mag en zask zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Was al eerder klant bij Essent

goede service, goed behandeld

Ik heb er niets van gemerkt. Dus super goed.

goede service, goed behandeld

we zijn nog heel kort klant van Essent, dus moeten de service nog ervaren, de overstap ging prima dus houden zo.

voldoende, een redelijke ervaring

Niet zo prettig. Lig in scheiding. Mijn ex en ik wilde wel overstappen maar dan op haar naam alles zetten. Eerst ging het weer op mijn naam, toen gebeld Met Westbespaarcoach en laten omzetten naar N. Hesp. Dat was zo geregeld maar daarna bleef het stil. Gebeld en gedaan en nu blijkt. Mijn ex kan wel een abonnement afsluiten, daarna bellen en het corrigeren maar uiteindelijk staat het op mijn naam G Troupin en zit ik aan het contract vast terwijl ik er niet woon. Beetje belachelijk is het wel.

goede service, goed behandeld

Tot nu goed maar ik ben pas tevreden als ik de boete voor het opzeggen van Nuon op mijn rekening staat ik heb het ingediend dit is voor mij bepalend anders ben ik zo weg maar tot nu toe ben ik nog tevreden m.v.g Johan

perfect, zeker aan te bevelen

Ik moest snel energie aan vragen

voldoende, een redelijke ervaring

Ja goed,maar ik zit alleen nog met de boete. Ik weet niet hoe het moet. Ben helemaal niet bekend met dat gedoe..

Ok

perfect, zeker aan te bevelen

Ben nog te kort bij Essent om een gefundeerde reactie te geven. Tot nu toe alles goed verlopen.

goede service, goed behandeld

Het deed geen eens pijn!

slechter dan verwacht

Ik ben voor de 2de keer klant. En deze overstap is begonnen met een teleurstelling. De ene partij maakt toezegginen....de andere partij trekt deze in.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch