Tot nu toe goed

perfect, zeker aan te bevelen

Overstap ging gdruisloos

goede service, goed behandeld

Prima jammer dat er geen welkoms kado bij zit!

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

Goed... Ik vind wel vervelend dat ik de afrekening nog niet heb van de vorige leverancier... geen idee waar dat mee te maken heeft... of dat ligt aan het doorgeven van mijn gegevens of dat het aan hun ligt... Mocht dat bij jullie ook zo zijn als ik later weer eens wil overstappen naar een andere leverancier, dan is dat een puntje dat verbeterd kan worden.

goede service, goed behandeld

Heel erg fijn en tevreden

goede service, goed behandeld

Ik van mijn zoon goed ervaren gehad met Essent, dus ik ben nu tervreden

goede service, goed behandeld

Klant worden was geen probleem maar wel de teleurstelling over de verbruiksmanager, die is nog hetzelfde als 3 jaar geleden behalve dat jullie zelf de meterstand uit lezen. Ik had gelezen dat jullie medewerkers dagelijks bezig waren om de app te verbeteren maar het steld zoals gezegd niets voor. Neem een voorbeeld aan Eneco deze app geeft per uur informatie over het verbruik. Bij jullie kan het ook maar het apparaatje wat je moet aanschaffen kost 50€ en dan moet je zelf de data opslaan om terug te kijken. Ja ik ben erg teleurgesteld !!!! Ik ben jammer genoeg een 3 jarig contract aangegaan.. Ik zal op de volgende vraag maar geen nee antwoorden ánders wordt dat mij misschien ook nog aangerekend.

goede service, goed behandeld

Voorheen ook klant geweest.

goede service, goed behandeld

het onroerend goed heeft me geholpen

goede service, goed behandeld

snel geregeld en voor een goedeprijs

slechter dan verwacht

Het kantoor in Groningen dat de overstap heeft geregeld heeft de medewerkster, die ons heeft aangemeld, door haar niet de beloofde premie gegeven. De baas is er zelf mee aan de haal gegaan, in tegenstelling tot wat hij ons heeft beloofd en ook de medewerkster heeft beloofd.

perfect, zeker aan te bevelen

goede service, goed behandeld

ik wacht het nog af. want ik zit nog maar kort bij jullie. maar de manier hoe de verkoper het mij uitlegde. vond ik prima, hij overtuigde mij dat het beter zou worden. dus ik kijk er naar uit.

goede service, goed behandeld

Heb gas en stroom dus zal wel goed zijn toch!!!!

goede service, goed behandeld

Heel klant vriendelijk ook met felefoon

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch