Zijn superblij dat we terug zijn; nu nog even w88 tot de boete verrekend word

zeer slecht, onaanvaardbaar

Wij zijn gebeld via een callcenter Er is gezegd dat wij minder hoefden te betalen bij Essent. ER zou nog contact met mij gezocht worden om definitief over te stappen. Dat is niet gebreurt en vervolgens zit ik bij u. Wij betalen nu 20 euro meer. Graag horen wij wat hieraan gedaan kan worden.

goede service, goed behandeld

Het ging soepel vanuit essent.

Goed en makkelijke app

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben al vele jaren vaste klant, ben nu getrouwd en blijf mijn Essent trouw.

Prima geregeld

goede service, goed behandeld

Kan nog geen mening geven, pas sinds eind september klant

Prima overstap. Alles netjes geregeld

goede service, goed behandeld

Ik vond de afsluitende rekening van Oxxio erg hoog. Overleg mogelijk?

goede service, goed behandeld

Geen klachten, tot nu toe is alles soepel verlopen.

Hoop goed.

eenvoudig en simpell

goede service, goed behandeld

Ik ben blij dat ik weer terug ben. Essent is vertrouwd.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Slecht!

goede service, goed behandeld

Ik zit nog steeds met de afhandeling van het contract met Innova. ik heb twee rekeningen gekregen ad. €288,69 voor één maand energie.

goede service, goed behandeld

Mij is verteld, dat de volledige overstapkosten door Essent zou worden vergoed. Nu blijkt dat ik nog €150,00 moet betalen. Ik ga ervan uit, dat U deze kosten alsnog voor Uw rekening neemt? Met vriendelijke groet, J.P Balfoort. P.s. Ik ben dus niet tevreden, helaas!

voldoende, een redelijke ervaring

Geen positieve ervaring. In eerste instantie maandelijkse betaling van € 56,-, hetgeen beduidend meer is dan bij de vorige energieleverancier EnergieDirect.nl. Bij de jaarafrekening in augustus dit jaar kreeg ik nog € 31,99 retour voor energie. Het laatste maandbedrag bedroeg € 40,-. Na mijn telefonisch contact met Essent gelukkig teruggebracht tot € 40,-. De opzegboete bedroeg totaal € 120,05. Volgens het telemarketingbureau zou ik dit bedrag snel vergoed krijgen van Essent, aangezien ik heb aangegeven dat ik op dit moment financieel niet kan permitteren dit te betalen via automatische afschrijving. Echter van Essent kreeg ik de mededeling dat de compensatie opzegvergoeding slechts € 100,- bedraagt. Uitkering hiervan 3 maanden na ingang van het contract, hetgeen dus niet overeenkomt met hetgeen mevr. Sara Halhalli van het telemarketingbureau (T: 055-2040915) aan mij heeft verteld. Waarom niet het bedrag van € 120,05? Ik voel mij ******en en bestolen en heb spijt van de overgang naar Essent. Tenslotte heeft de overgang naar Essent mij extra geld gekost, wat ik zeker niet kan waarderen.

voldoende, een redelijke ervaring

Feitelijk is er niets veranderd. Het maandelijkse voorschot is gelijk gebleven aan dat van Nuon. Dan is er dus niets veranderd, wat wel bij de aanbieding werd gezegd.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch