goede service, goed behandeld

Erg soepel, en goede uitleg

goede service, goed behandeld

Wel goed, alleen werd mij verteld dat ik met de app mijn energieverbruik ook buitenshuis zou kunnen checken, maar dat is niet het geval

perfect, zeker aan te bevelen

Overstappen was snel en gemakkelijk geregeld en verliep geheel probleemloos.

voldoende, een redelijke ervaring

Slecht word zeer slecht geholpen vanuit de zakelijke naar de particuliere kant

Heel goed

perfect, zeker aan te bevelen

Goede uitleg soepel verlopen en juiste manier van handelen

voldoende, een redelijke ervaring

positief. Echter nog steeds geen afrekening van mijn vorige leverancier gehad.Dit vind ik minder. MvrGr

Goed.

goede service, goed behandeld

Nog geen problemen en hopelijk blijft dat zo.

Prettig,meteen alles geregeld

goede service, goed behandeld

Het was gemakkelijk en stelde niets voor.

goede service, goed behandeld

Alles is op 1 ding na goed verlopen, wij hadden enkeltarief gevraagd en door de slimme meter kregen we het dubbeltarief. Hier kwam ik later pas achter doordat ik onze gegevens voor mijn zus zocht. Gelukkig is dit alsnog soepel gecorrigeerd.

goede service, goed behandeld

de jongen was vriendelijk en legde ons goed uit wat de voordelen waren Het was een jongen in opleiding maar het ging goed Dat de overgang makkelijk gemaakt wordt doordat jullie alles regelen is een +

goede service, goed behandeld

Ik was al eerder klant. Momenteel ben ik weer klant en het is te kort om nu al een oordeel te vellen. Tot nu toe is alles goed verlopen.

Positief

voldoende, een redelijke ervaring

Slecht, want de man die bij mij aan de deur kwam had een mooi verhaal met dat ik niet gebonden was met essent als ik niets meer zou laten horen. Alleen als ik naar hem een bericht zou sturen binnen 14 dagen dat ik akkoord ging met het aanbodt, dan zou het contract in gaan. Achteraf ging het contract sowieso in en zit ik eraan vast. Opzich vind ik het niet zo'n punt dat ik eraan vast zit, maar wel met het mooie verhaaltje wat die man mij bij de deur heeft wijsgemaakt wat dus gewoon onzin is. En nee ik heb dat niet verkeerd begrepen want hij heeft het zeker 3 keer herhaald, omdat ik het duidelijk wilde weten. Jammer dat ik al snel een goed cijfer heb gegeven voor die man, want achteraf zou hij van mij een absolute onvoldoende krijgen als je zo'n ***verhaal ophangt.

prima tot nu toe

goede service, goed behandeld

Op zich wel goed, maar heb nu aan 2 leveranciers voor de maand september betaald, maar dat zal wel weer goed komen.

Eenvoudig, prettig! Helder en duidelijk

Eenvoudig, prettig! Helder en duidelijk