positief

voldoende, een redelijke ervaring

Ze zeggen iets anders dan het daadwerkelijk is. Ze zeggen na 7 dagen staat de boete van de vorige leverancier op je rekening maar dat is helemaal niet waar. Pas na 3 maanden krijg je dat pas. Je wordt dus in eerste instantie opgezadeld met een behoorlijk schuld. Hier ben ik niet over te spreken.

Ben reeds jaren klant

Tot nu toe tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

Prima, ben al klant geweest bij Essent dus was al bekend met de service. Mijn geplande verhuizing komt echter sneller dan verwacht dus ik zal binnenkort weer moeten opzeggen omdat er op mijn nieuwe adres al een Essent aansluiting aanwezig is.

zeer posetief

Heel fijn.

goede service, goed behandeld

De overstap van NUON naar Essent is prima verlopen, alleen staat nog open de vergoeding door Essent van de opzegkosten bij NUON: Opzegkosten stroom 75,-- Euro Opzegkosten gas 75,-- Euro (graag uw reactie hier op)

goede service, goed behandeld

Heel goed was n.l. al eerder klant bij Essent

Oke

Prettig

uitstekend

goede service, goed behandeld

Dat moet blijken als ik langer klant ben

slechter dan verwacht

Niet zo best hoop gezeik in begin

goede service, goed behandeld

ik was al klant, dus omdat ik twijfelde aan overstappen had ik dat gedaan. Een medewerker van Essent wist mij echter over te halen om terug te keren. Wel heb ik nog steeds niks ontvangen van de opzegvergoeding die ik heb moeten betalen en terug gestort zou krijgen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ontevreden ik ben niet blij ik krijg een mail bericht dat ik mijn termijnbedrag nog niet betaald heb terwijl ik contact hebt gehad met een medewerker over mijn termijnbetaling hij gaf aan dat elk 26ste van de maand het termijnberdag automatisch van mijn bankreking zou worden afgeschreven. Waarom krijg ik een dreigmail dat ik voor10 oktober zelf het grld moet overmaken anders krijg ik een boete. Deze rotzooi heb ik nooit gehad met mij vorige leverancier. Ik betaal elke maand keurig. Ik wil zsm contact met jullie om hierover te praten

Prima!

goede service, goed behandeld

Tot op heden was het een grappige ervaring. Hoe dat tot stand kwam was verrassend voor ons. Hopelijk blijft het vervolg ook leuk! De volgende vraag zal ik niet veranderen maar de toekomst zal het wel leren!

goede service, goed behandeld

gewoon,ik ben al eerder klant van Essent geweest.

slechter dan verwacht

Slecht,volgens uitleg zou onze opzegvergoeding betaald worden door jullie. Nu blijkt dat wij maar 150 euro krijgen inplaats van 405,00 euro die Nuon in rekening heeft gebracht. Graag uitleg hierover hoe dit kan.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch