voldoende, een redelijke ervaring

Er is mij verteld de boete word binnen maand terug betaald daar zit ik nu mee moet 30 september150 euro automatisch word even afgeschreven van nuon essent neemt 3 mnd de tijd absurd vraag 2 personen binnen geefze netjes te dri ken en dan zo voor gelogen worden nee niet blij mee

zeer slecht, onaanvaardbaar

Er was mij toegezegd dat ik een afrekening kreeg voor mijn adres. Het was in dit geval geen verhuizing maar naamsverandering dit is tot op heden nog niet gebeurt. Vandaar mijn slechte bevinding.

slechter dan verwacht

Het was erg lastig om mijn oude contract op mijn naam te laten zetten.. Ook liep het allemaal langs elkaar heen met 2 verschillende contracten.

goede service, goed behandeld

Slechts een opmerking: Ik heb sinds het afsluiten nog steeds geen bevestiging ontvangen, dat er voor de twee welkombedragen (2x € 110,00) geen minimumafname bestaat.

goede service, goed behandeld

Bly dat ik weer ben overgestapt naar myn oude leverancier

Tot nog toe goed.

perfect, zeker aan te bevelen

Ben erg tevreden. En goede klanteservice. Hoop dat dit zo blijft in de toekonst

goede service, goed behandeld

Prima, behalve dat het maandbedrag vooraf gedefineerd is en niet om gevraagd is. Nu kan dit makkelijk online aangepast worden, maar had dat fijn gevonden

Normaal en gewoon

snel en vakkundig

voldoende, een redelijke ervaring

Jammer genoeg nog niet zo goed. Overstap via telemarketeer. Voor gas en electra na samen een berekening te hebben gemaakt. Uiteindelijk bleek alleen overstsp electra in gang gezet, tegen verkeerd maandbedrag. Ik moest drie keer bellen met Essent zelf om het alsnog goed te regelen. Ik ben nu in afwachting....

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb alleen wel in de afrekening van budget energie de boete en teruggaaf kado gekregen. Deze zouden door jullie worden betaald, maar betaal ik nu dus zelf. Hoe kan dit geregeld worden?

zeer slecht, onaanvaardbaar

Men heeft mij gegarandeerd dat er geen boetes op mij af zouden komen. Nu moet ik omdat ik weer klant van jullie ben €350,- aan contractbreukboetes betalen. Had ik er net zo goed kunnen blijven.

perfect, zeker aan te bevelen

Tot op heden prima. Ik heb wel moeite om het formulier van de opzegvergoeding van € 100,50 betaald aan Oxxio terug te ontvangen.

Helemaal prima!

goede service, goed behandeld

Alles is goed verlopen maar ik zag dat Nuon nu 174,00€ van mijn rekening had gehouden wegens eerder opzeggen van het contract En er was toch afgesproken dat Essent dat zou betalen?

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch