perfect, zeker aan te bevelen

Zoals elke keer met overstappen, je metkt er niets van enkel een andere naam op de afrekening.

goede service, goed behandeld

Prima, ivm een aankoop bij BCC, prima verkoper , dus hij kon mij overtuigen om over te stappen.

Zonder problemen.

N.v.t

Prima!

Geen problemen en simpel

goede service, goed behandeld

Vanwege bepaalde reviews eerst wat terughouden. Kwaliteit levering van de producten stroom en gas zal niet veel schelen met de andere grote energie leveranciers echter het proces om klant te worden ging heel erg makkelijk. Ook het welkomstkado ging makkelijk. Hopelijk zullen wij geen gebruik maken van de klantenservice dwz geen storingen of klachten :-)

Makkelijk

goede service, goed behandeld

Overstap gong prima en klantenservice is vriendelijk en deskundig

heel goed

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

Goed. Alleen de overstapboete is niet betaald aan mijn vorige energieleverancier. Kreeg dus een grote afrekening. Tot op heden nog niks terug gehad van jullie. Is wel toegezegd.

goede service, goed behandeld

goed, de overtuiging van de verkoopster heeft ons overgehaald. ik heb echter nog steeds niets gehoord oover de overstapboete die essent zou betalen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Slecht

goede service, goed behandeld

Goed maar de beloofde chocolade is nog steeds niet geleverd hoor

goede service, goed behandeld

dat ging makkelijk, dmv een aankoop bij BCC. Tevreden ???....... dat weet ik pas als de "boete"van de contractbreuk tijdig is terug betaald en straks hoe mijn jaarafrekening er uit ziet !

goede service, goed behandeld

neutraal, ik vind trouwens dat iedereen gewoon zijn werk naar behoren moet doen, op gegeven moment is men zelf ergens klant en zal dit met mij eens zijn. Klant zijn in de toekomst moet nog uitwijzen of ik 8-en kan blijven geven.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch