Goede en snelle service.
Welkom bij Essent Richard ;) Bedankt voor je mooie cijfer! Groeten Jennifer Webcare Essent
Er is mij herhaaldelijk verteld dat ik dus nu €10,- per maand minder betaal en dat is €120,- In 3 jaar is dat €360- Ik ben bang dat ik binnen afzienbare tijd meer ga betalen en ik dus aan een 3 jarig contract vastzit. Ik hoop dat het niet het geval is.
Goededag Marga, bedankt voor je review! Ik heb zojuist opnieuw een berekening gemaakt en kom uit op €131,00 per maand, zoals ook in de aanmeldbevestiging vermeld staat. Mocht er iets onduidelijk zijn naam dan gerust contact op met onze klantenservice 0900-1550. Groetjes Webcare Essent
in september laatste termijn betaald van mijn vorige energie maatschappij Alles werkt nog steeds, dat is belangrijkste
Welkom bij Essent Anita! Dat alles werkt, is inderdaad het belangrijkste ;). Bedankt voor je mooie cijfer! Groetjes Webcare Essent
De overstap ging goed, echter had de adviseur die bij mij aan de deur kwam aangegeven dat zonder problemen Eneco opgezegd kon worden en dat Essent de boete betaald. Alleen nu heb ik een dubbele boete gekregen van Eneco. Dus ipv €250,- voor 2 producten samen, €500,-.
Welkom bij Essent Maaike! Je mag de factuur doorsturen naar [email protected]. De desbetreffende afdeling zal het in behandeling nemen. Zij zullen kijken wat er precies in rekening is gebracht en wat er door ons wordt vergoed. Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact op met onze klantenservice 0900-1550. Groetjes Webcare Essent
Ik zou graag mijn boete terug ontvangen.. heb daar niets over gehoord althans niet bewust..
Welkom terug bij Essent Annelies! Je kunt de opzegvergoeding van je oude leverancier online indienen via www.essent.nl/aanvragen. Of stuur de factuur door naar [email protected]. Mocht je vragen hebben dan kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice. Je kunt ons bereiken op 0900-1550. Groetjes Webcare Essent
Alles is goed en snel verlopen. Maar omdat wij binnen het jaar overstappen zou Essent die kosten betalen tot een maximum van 250€ dan heb ik ook aangegeven en dat word ook gedaan na 3 maanden klant te zijn. Maar nu heb ik nog een rekening gekregen van 100€ van mijn vorige leverancier hun noemen dat het welkoms kado wat we toen ontvangen hebben maar is gewoon een boete omdat we binnen het jaar weggaan en hun toen die kosten voor ons betaald hebben . Kan ik die ook bij Essent terug vragen kost ons anders erg veel om over te stappen en diegene die ons heeft geholpen zei dat bijna alle kosten zouden worden vergoed. Hoop dat Essent hier wat aan kan doen.
Welkom bij Essent Miranda! Helaas wordt alleen de opzegvergoeding van je oude leverancier door ons vergoed, geen welkomst geschenk. Wellicht is het mogelijk om een regeling aan te vragen bij je oude leverancier. Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Groetjes Webcare Essent
Ls Ik ben van Essen overgestapt naar Energie direct en nu ben ik weer terug bij Essen waar ik ca 38 jaar bij ben en altijd tevreden geweest bij Essent. Maar nu krijg ik een e-mail binnen als je overstapt naar Essent krijg je € 200,00 maar dat hebben ze mij niet verteld en ook niets gekregen . Hoe zit dat eigenlijk ik wil ook wel een leuke bonis krijgen naar haast 40 jaar klant. Graag hierop een antwoord terug. Groeten F. van Oeveren
Had willen weten dat oude contract een opzegtermijn had, nu zitten er kosten aan verbonden.
Hoi Jurgen, Dat snap ik. Zonde zeg die kosten. Ik heb nagekeken of wij het bedrag voor je kunnen vergoeden. Dat is helaas niet mogelijk omdat je een 1 jarig contract hebt afgesloten. Ik hoop dat de afgesproken korting het bedrag compenseert. Groetjes, Webcare Essent
Ik word nog vaak gebeld door Real green energie en ze beweren uiteindelijk op het eind van het jaar de goedkoopste te zijn.
Dat zegt natuurlijk iedereen ;). We zijn blij dat je voor ons gekozen hebt, Bert!
Als je belt naar Essent worden zaken direct geregeld
Harstikke fijn om te lezen, Corrie. Leuk dat je klant bent geworden. Welkom bij Essent!
Geen korting voor vaste klant...
Overstappen ging eigenlijk ongemerkt
Wegens verlaten vh huis door ex partner vrij moeilijk qua overstap.
Alles goed geregeld en vriendelijk geholpen
Overdracht ging goed , contact ook goed 1 min puntje jammer dat jullie de boete van vorige maatschappij 3 maanden over moeten doen om aan mij over te maken dat kan gerust eerder ! .
Hele goede/snelle service (goed telefonisch gesprek gehad)
Kunnen jullie iemand sturen om dit te verhelpen?
Onze ervaring met de overstap naar Essent is goed. Goede voorlichting en snelle service!!
Hoi Henk! Fijn om te horen dat je zo goed bent ingelicht! Welkom bij Essent :)
Heb er niets van gemerkt dus goed.
Leuk dat je klant bent geworden bij Essent Wilma! Mocht er ooit iets zijn dan mag je altijd contact opnemen.
nou ja en nee want ik heb nog geen contract van juli van energie mvg
Hoi Linda! Ten eerste wil ik je bedanken voor de aanbeveling en je review. Ik heb je contract daarnaast per mail opgestuurd. Groetjes!
Het ging vloeiend
Hey Daan, Bedankt voor het achterlaten van een reactie! Welkom bij Essent :)
ben er niet op vooruit gegaan alleen maar loze beloftes gedaan om mij weer bij jullie te krijgen maar ja over 5 jaar ben ik weer weg bij jullie
Hoi Sigi, Wat vervelend om te horen dat de aanmelding zo is verlopen. Ik kan me voorstellen dat je hier nogal van baalt. Ik zie dat je inmiddels al een klacht hebt ingediend. Er is aangeboden dat je de Bol.com cadeaukaart nu krijgt. Hopelijk neemt dit je onvrede enigszins weg. Groetjes, Webcare Essent
Is top gegaan.
Hoi Saumuel, Bedankt voor het achterlaten van een reactie, met jouw feedback kunnen we iets!
Was snel geholpen
Bedankt voor het mooie cijfer! Daarnaast is het fijn om te horen dat je zo snel geholpen bent, laten we dat zo houden.
Idem vorige vraag
Hoi Cor, Bedankt voor je review! Ik kan me voorstellen dat je nog geen duidelijke mening kunt geven. We gaan onze best doen om je ervaring positief om te zetten :)