Het is soepel verlopen de overschrijven verder heb ik nog geen ervaring met essent
Daar alles voor mij werd geregeld en het ook financieel voordeel heeft kan ik alleen maar zeggen dat ik tot nu toe dik tevreden ben.
Zonder enige dwang,druk en geduld werd alles haarfijn uitgelegd.
Hoi Alfred, Fijn om te lezen dat de overstap prima is verlopen en bedankt voor je review! Groeten Denis Webcare Essent
Alleen jammer dat bij de verkoop niet heel duidelijk vermeld wordt dat de overstapbonus verrekend wordt met de eindafrekening. Voelt alsof je belazerd wordt, terwijl als het gewoon verteld zou zijn ik er geen moment bij stil had gestaan.
Hoi Dave, Fijn dat je klant bent geworden, welkom bij Essent! Ik vind het jammer om te horen dat de verrekening van de korting niet duidelijk voor je was. Ik zorg ervoor dat je feedback bij de verkoopafdeling terecht komt zodat we onduidelijkheden in de toekomst kunnen voorkomen. Bedankt voor je feedback en je review. Groeten Denis Webcare Essent
Goed zo.
Opmerking. Wij hebben 2 woningen en zijn met beide woningen naar Essent gegaan met het cadeau van elk 150 via BCC en waren er erg blij me. Wij willen graag via mijnessent beide adressen inzien en dat kan volgens jullie helaas niet, want dan moeten we 1 keer 150 euro terugbetalen. Dit schijnt technisch niet mogelijk te zijn. Dit zou ik graag geregeld zien
Hoi José, Welkom bij Essent! Omdat je gebruik hebt gemaakt van 2 aanbiedingen met 2 klantnummers is het helaas niet mogelijk om beide klantnummers op een Mijn Essent account te koppelen. De enige oplossing is om een aanbieding te laten vervallen maar daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Groeten Denis Webcare Essent
Zeer goed geregeld. Top
Bedankt voor je review!
Ben nu klant bij jullie . Maar waarom krijg nog steeds een factuur van Eneco ? Jullie zouden dat toch regelen met hun de overstap ? Groet Wilfred Rooijens.
Hoi Wilfred, Bedankt voor je review! Je bent vanaf 13-9-2019 klant geworden bij Essent vanaf oktober brengen wij ook een termijnbedrag in rekening. Het kan zijn dat je voor de 13 dagen in september nog een termijnbedrag in rekening hebt gekregen. Het termijnbedrag van september zal verrekend worden met de eindafrekening bij Eneco. Mocht je teveel hebben betaald dan krijg je dit ook terug met de eindafrekening. Groeten Denis Webcare Essent
Uitstekend👍 Top👍
Ik vind het jammer dat ik zelf mijn overstap vergoeding nog moet regelen
Hoi Wendy, Bedankt voor je feedback! Ik begrijp dat je een overstap wil maken zonder dat je zorgen hoeft te maken over de opzegvergoeding. Je kan de boete heel eenvoudig indienen via www.essent.nl/aanvragen. Je krijgt binnen 5 werkdagen te horen of je vergoeding is goedgekeurd en binnen 3 maanden maken wij wanneer deze is goedgekeurd over. Mocht je hier niet uitkomen dan kan je de nota met de boete doorsturen naar [email protected]. Groeten Denis Webcare Essent
Nog te kort om een volledige mening te geven
Geen problemen gehad. Prima geregeld.
Geen probleem.
Ging vlot ook het terug vragen van de opzeg vergoeding ging makkelijk
Hoi Teus, Welkom bij Essent, leuk dat je klant bent geworden! Groeten Denis Webcare Essent
Ik ben tevreden over de service. Het ging vlot.
Tot nu toe goed geholpen!
Bedankt voor je positieve review! Groeten Denis Webcare Essent
Heb weinig gemerkt van de omschakeling, dat is goed dus. Overmaking ook goed, de boete vanwege contractbreuk is nog niet gerealiseerd. Dat zou sneller mogen, tenslotte neem ik het risico, daar mag wat tegenover staan. Verder loopt alles prima.
Hoi Ada, Bedankt voor je review en fijn dat je klant bent geworden. De opzegvergoeding krijg je van ons terug als je 3 maanden klant bent, zoals beschreven in de voorwaarden. Als je nog vragen hebt dan hoor ik dat graag. Groeten Denis Webcare Essent
Alles was goed geregeld.
Welkom bij Essent! Bedankt voor je mooie review! Groeten Jennifer Webcare Essent
Totaal geen last gehad met de overdracht van Nuon naar Uw bedrijf Essent goed verlopen.
Bedankt voor je mooie cijfer en welkom bij Essent! Groeten Jennifer Webcare Essent
ik heb een fijne ervaring mee gehad wat ik niet verwacht had zeer behulpzaam en heel erg fijn geholpen
Welkom bij Essent Boukje! Bedankt voor je mooie review! Groeten Jennifer Webcare Essent
Bedankt voor je review en welkom bij Essent! Groeten Jennifer Webcare Essent
We hadden hier een leuke gezellige man zitten die ons heeft laten overstappen. Maar er zat een belofte bij van 300 euro. Wanneer krijgen we dat geld? Voor de rest nix gemerkt aan de overstap. :)
Bedankt voor je review Ariëla! Je ontvangt €162,50 korting per product. Deze korting wordt verdeeld over de looptijd van je contract :). Mocht je nog vragen hebben dan kun je stellen aan onze klantenservice 0900-1550. Groeten Jennifer Webcare Essent
Zeer tevreden met mijn overgang naar Essent
Welkom bij Essent Harry! Bedankt voor je mooie cijfer! Groeten Jennifer Webcare Essent
Het is nog even afwachten of alles naar behoren is geregeld.Met name de afkoopkosten van mijn vorige contract. Maar het geheel ziet er hoopvol uit. De stroomkosten zijn volledig gelijk , gas is wel een paar tientje duurder in verhouding tot het contract bij mijn vorige leverancier.Maar dat zou komend jaar ook omhooggaan. Het geven van een cadeaubon bij BCC als overgangsaanbieding vind ik een goed en concreet idee. (In ieder geval als je zoals ik net een nieuwe iPad nodig had.) Dus...vooruitzicht prima Ik zou alleen wel wat minder mails met allerlei aanbiedingen van Essent willen krijgen. ( zonnepanelen enz.)
Bedankt voor je mooie cijfer Herman! Eind september heb je telefonisch contact met ons gehad. Toen heeft mijn collega je informatiemailtjes verstuurd met betrekking tot zonnepanelen etc. Het is niet de bedoeling dat dat ongevraagd naar je verstuurd wordt. Excuses voor het ongemak! Groeten Jennifer Webcare Essent
Goede en snelle service.
Welkom bij Essent Richard ;) Bedankt voor je mooie cijfer! Groeten Jennifer Webcare Essent