Prima service alles is goed verlopen

Prima service alles is goed verlopen

Snelle en makkelijke afhandeling

Goede aanbieding, goede klantenservice en snelle en makkelijke afhandeling

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik heb via internet alle aanbiedingen bekeken en Essent kwam in mijn ogen met de meest gunstige aanbod.

Tevreden

Makkelijke overstap

goede communicatie

Ik werd prettig geholpen door een verkoper aan de deur. Verder verliep de communicatie met het bedrijf prima. Nu alleen nog de overstapkosten innen.

Overstap verliep vlekkeloos.

De overstap is perfect verlopen, alleen is sedert dien mijn "Energy Data Box" van Mpare offline gegaan, en nooit meer online gekomen. Ik heb de HD er al over gebeld, maar die gaf aan dat ik moest afwachten. Deze unit verbindt de elektriciteitsmeter en de gasmeter met het bekabelde internet.

de overgang van Nuon naar Essent is gelopen zoals door Essent gezegd

verder heb ik geen enkele ervaring nog met Essent. Of het moet zijn zonder dat ik het zelf weet???

De over gang is goed

De prijs is lager

Kan beter

De overstap naar Essent ging goed wat wel zeer vervelend en verwarrend was dat we diverse mails en brieven hebben gehad om de meterstanden door te geven

• De wijze waarop het contact is verlopen

De overstap ging goed, maar.....

Onze overstap naar essent is goed verlopen, maar ik heb gevraagd aan de gene die ik aan de telefoon had, of ze mij konden garanderen dat ik geen boete hoefde te betalen of voorschieten, anders had ik deze overstap niet gedaan. Die boete kwam er toch en die krijg ik pas van jullie terug na 3 maanden. Dus onze 1e afspraak is al gelijk niet nagekomen. Heel slecht vind ik dat en ben het er niet mee eens, maar omdat de rest heel soepel is verlopen dus toch een 8.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Mijn ervaring is goed ,nog even afwachten of alles goed gaat met de teruggaven van de boete die ik kreeg van mijn vorige leverancier.

• De wijze waarop het contact is verlopen

vanaf de aanvraag ging het goed.

Gelijk ik gebeld heb met Essent, kreeg ik een heel vriendelijk jongeman aan de telefoon, hij heeft mij alles netjes uitgelegd en vragen gesteld en ook mijn vragen netjes beantwoord. van de overstap heb ik niet eens gemerkt, ik kan thuis tv kijken en kan van een warme douche gebruik maken zonder probleem. ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt om naar Essent over te stappen. Toppie!

• De wijze waarop het contact is verlopen

Overstap is prima verlopen!

Alles is verlopen volgens plan en zoals beloofd is, nu alleen nog wachten op de overstapkosten die mij toegezegd zijn van de vorige leverancier. Maar ik weet dat dat even kan duren voor jullie het bedrag van €250 terugstorten naar mij.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Alles is gladjes verlopen.

De overstap van NUON naar Essent is zonder problemen afgehandeld. Heb de eindafrekening van NUON ontvangen. Nu is het wachten op (een deel van) de toegezegde overstapbonus.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Boete overname van EnergieDirect nog steeds niet op mijn bankrekening staan

voorlopig ben ik zeer ontevreden en heb spijt dat ik me heb laten overhalen om naar Essent te komen, daar ik een vraag had over jullie reclame van 250 euro cadeau als men bij Essent klant zou worden. Ik was net een week bij u klant toen deze reclame in de publiciteit kwam. Ik dacht dat ik hier ook voor in aanmerking kwam, maar uw telefoniste kon mij dit niet goed uitleggen en mij doorverbinden met iemand die hier meer over kon vertellen wilde ze niet doen, dit is een beetje onbehoorlijk gedrag van deze mevrouw.

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.

Zeer klantvriendelijk

In het begin toch sceptisch! Maar uiteindelijk een goed aanbod gehad en dus over gestapt

Positief

Ben een nieuwe klant en heb het gebrek als heel positief ervaren

Prima verlopen

Prima verlopen

• De wijze waarop het contact is verlopen

Goed geholpen en snel geregeld

Alles perfect geregeld

Blij met de tegoedbon van Bol.com. Uitstekende en professionele CV-controle door de monteur van Warmtewacht. Heldere informatie in de App.

Snel en goed geregeld

Goed en vriendelijk geholpen

• De wijze waarop het contact is verlopen

Alles ging heel makkelijk en ik weet na 10 jaar in Nederland te hebben gewoond eindelijk waar ik aan toe ben!

• De wijze waarop het contact is verlopen

Prima hoor, we zijn al eerder klant van jullie geweest vandaar

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Heel netjes te woord gestaan, prima geholpen, overal duidelijk antwoord op gekregen, dus uitstekend!

• De wijze waarop het contact is verlopen

Het ging allemaal eenvoudig en is goed uitgevoerd

Het ging allemaal eenvoudig en is goed uitgevoerd. Positieve ervaring: geen lange wachttijden om telefonisch contact te krijgen. Dat is bij enkele andere energieleveranciers wel anders

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch