Goed verlopen
Heel graag gedaan Klaas💐 Jij ook bedankt voor je vertrouwen! Van harte welkom! Ik wens je een leuk weekend toe ;) Groetjes, Joyce
wilde veranderen en we gaan zien of het de juiste stap is
Laten we daar wel vanuit gaan Peter! Op naar een mooie langdurige toekomst samen❤ Welkom bij onze Essent familie. Leuk dat je klant bent geworden! Groetjes, Joyce Essent Webcare
ik ben erg goed geholpen door het personeel
Yesss, dank je Remy! Fijn dat je goed bent geholpen. Wat een geweldig cijfer zeg, wauw! Ik wil je via deze weg van harte welkom heten en je een goed weekend wensen! Groeten, Joyce Essent Webcare
Gewoon gped
En zo hoort het ook Sjaak! Geen poespas, gewoon goed! Fijn da je de moeite hebt genomen om deze review achter laten. Dank je wel voor de mooie 8! Van harte welkom ;) Groetjes en een fijn weekend, Joyce Essent Webcare
Goedenmiddag. Krijg ik de aflevering van gas en stroom van Eneco ,waar ik eerst bij was,zit daar een boetebedrag contractbreuk van 75,- euro stroom en 75 euro gas bij. Volgens mij,als ik het goed begrepen had,hoefde ik geen boete te betalen. Hoe zit dat nu? Daarom heb ik de beoordeling niet ingevuld. Graag zie ik Uw uitleg tegemoet.
Bedankt voor je review. Balen dat je een opzegvergoeding hebt gekregen. Snap ik! Wist je dat je deze bij ons kunt terugvragen? Je mag de eindafrekening van Eneco doorsturen via [email protected]. Wanneer de aanvraag wordt goedgekeurd krijg je de opzegvergoeding binnen 3 maanden terug op je rekening gestort. Groetjes, Joyce Essent Webcare
Goede overstap plaats gevonden waar bij ik niet tevrede was van mijn oude leverancier (eneco).
Whoehoe! Een 10💐 Welkom bij onze Essent familie! Fijn dat het allemaal goed is verlopen! Fijn weekend! Groeten, Joyce
Smooth on boarding process
Thank you for your review! ;) Kind Regards, Webcare Essent
Goed, snel en vertrouwd, duidelijke papieren/leveringsvoorwaarden en goed contact
Bedankt voor je kort maar krachtige feedback. ;) Groetjes, Webcare Essent
nog maar pas klant
Ik heb er geen werk aan gehad om energie van jullie te krijgen. Zelfs het verkeerd doorgeven van de meterstanden wordt door jullie opgemerkt en gemeld/gecorrigeerd! Dank daarvoor!
Bedankt voor je review! ;) Fijn dat de overstap soepel is verlopen. Groetjes, Webcare Essent
Wat ik niet begrijp en niet goed vind is dat ik 3 maanden op de 100 euro moet wachten (boete van vorige leverancier),terwijl dat niet is benoemd tijdens het gesprek en in de overige communicatie.
zie boven
Bedankt voor je review! ;) Groetjes, Webcare Essent
ik ben goed tevreden
nvt
Vraag dit na een jaar, hoe wil ik nu iets kunnen beoordelen??
Alles verliep goed. Alleen irriteert het mij enorm dat mijn achternaam, zelfs naar herhaaldelijk wijzigen nog steeds verkeerd gespeld wordt door Essent.
Fijn dat de overstap goed is verlopen. ;) Ik kan me voorstellen dat het vervelend is dat je naam niet in één keer goed aangepast wordt. Stuur even je juiste achternaam per mail naar [email protected], dan ga ik ervoor zorgen dat deze wel goed wordt aangepast. Groetjes, Webcare Essent
Het is nog niet geheel afgerond met budget energie , dus mijn oordeel is nog niet devenitief ,over jullie
Zijn nog niet verhuisd. Dus nog geen ervaring er mee.
Tot nu toe zeer slecht moest deze mail uit de spam halen toevallig dat ik het zag En dan 3 maanden wachten voor dat we de boete terug krijgen we moeten al rondkomen van een minimum dus dit is beslist niet fijn met de december maand in aan tocht we kunnen nu niks kopen voor onze kleinkinderen met sint Nicolaas en ook niks extra met kerst
Heb een boete gehad van vorige maatschappij, begreep uit verhaal van vorige keer dat jullie die vergoeden? Grt Willem den Hertog
Bedankt voor je review! ;) Je kan de opzegboete van je vorige leverancier indienen via www.essent.nl/opzegvergoeding of je kan de eindafrekening met de opzegboete toesturen naar [email protected] Groetjes, Webcare Essent
Deze woning is mij eerst huis wonen in Nederlands en ik kan niet zo goed Nederlands praten. Dus wet ik u niet. Daarom ben ik u beetje laat gevonden.
Goede voorlichting. Overstap probleemloos verlopen.
Fijn dat de overstap goed is verlopen. ;) Groetjes, Webcare Essent
Dat het tog geld kost Dat ik zelf de boeten moet betalen En dat zelden jullie doen
Bedankt voor je review. Jammer dat het niet verlopen is zoals je had verwacht... Zou je ons je postcode en huisnummer kunnen toesturen naar [email protected], dan kijken we natuurlijk of wij de boete aan je kunnen vergoeden. Groetjes, Webcare Essent
na 4 weken kan ik nog maar weinig zeggen.
Bedankt voor je review! Maak je geen zorgen, wij laten je niet zomaar in de kou staan. ;) Groetjes, Webcare Essent
Geen enkel probleem ondervonden naadloos dus super
Super bedankt voor je review! :) Groetjes, Webcare Essent