weet ik nog niet

ik heb nog geen afrekening van NLE gehad en heb van de overstap nog niet veel gemerkt

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik heb niks gemerkt van de overstap.

Overdracht van Woonenergie eindigde met hun terugbetaling Groene stroom. de eerste maandelijkse afschrijving van Essent heb ik gehad en er komt gewoon gas en elektrische stroom het huis binnen. ik kan rustig slapen.

Professionele afhandeling.

Wij hebben een goed gevoel obrr gehouden van de overstap naar Essent.

Alles is goed verlopen.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Overstap geheel volgens afspraak zonder problemen.

Betaling compensatie opzegvergoeding mag wel iets sneller dan na 3 maanden na goedkeuring aanvraag.

Geen romplsomp

Goede uitleg en betekening door de persoon die bij me was. Moet alleen nog de overgangsboete regelen. Prettig om voor zowel gas als electriciteit weer bij 1 leverancier te zitten

• De wijze waarop het contact is verlopen

Deze transitie was volkomen onverwachts.

Tijdens de aankoop van een (duur) huishoudelijk product, zijn wij in de winkel naar een desk geleid, waar een verkoper ons met 150 euro heeft verleid om van energieleverancier over te stappen. Uiteraard volkomen legaal, maar zonder deze directe prikkel was dit drie jarige contract waarschijnlijk nooit tot stand gekomen. Dus commercieel knap, maar ik voelde mij toch een beetje gemanipuleerd.

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen

Overgang is zeer goed verlopen

Contact was prettig

• De wijze waarop het contact is verlopen

Duurde even voordat we de bonus kregen en dat de eindnota opgesteld werd, leek erop dat alles langs elkaar heen liep maar uiteindelijk niet het geval. Alles op het laatste moment van afmelding oude leverancier en aanmelding nieuwe leverancier.

helemaal prima!!

Fijn telefonisch gesprek. Snelle overstap. En na en belletje dat we de afschrijfdatum van het termijnbedrag wilde veranderen was dat zo geen probleem en zo geregeld! Goede service dus......

Prettige en goede ervaring

Vriendelijk en correct geholpen, zowel bij BCC als telefonisch.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Prima geregeld, ik wacht alleen nog op de boeterente die ik terug krijg. Van de vorige verstrekker . Ik heb de rekening naar jullie gestuurd maar tot nogtoe niets gezien of gehoord. E.galesloot

• De wijze waarop het contact is verlopen

te veel verschillende prijs duiding

De eene keer prijs per kwatt en vaste kosten dan weer een totaal prijs. Ik ga wel naar een leverancier die eenduidig is.

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen

Prima, ik heb er tot nu toe niets van gemerkt!!!

Ik ben klant geworden dankzij de actie bij BCC. De medewerker van Essent rekende mij voor dat ik voordeliger uit ben als ik zou overstappen. Dat klinkt zeer aannemelijk en bovendien is de korting die ik daardoor kreeg op mijn BCC aankoop ook van belang geweest voor mijn beslissing. Alles is vlot afgehandeld, ook naar mijn oude leverancier toe, vandaar mijn opmerking: "ik heb er niets van gemerkt"

• De wijze waarop het contact is verlopen

Tot nu toe dik tevreden.

redelijk oké, technisch geweldig

Aansluiting is prima volgens plan verlopen. Het oké slaat op de vergoeding voor de overstap, De € 250,= boete moet ik voorschieten en dat is op zijn minst erg vervelend. Hoop dat de compensatie snel vergoed wordt.

tot nog toe goed!

alles is prima verlopen! maar als senior heb ik problemen dat alles digitaal gaat, voor mij is het prettiger als alles schriftelijk gaat.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Tot nu toe wordt alles snel en efficient afgehandeld

Sinds kort ( 1 mnd) is Esssent mijn energie leverancier. Tot nu toe werkt alles prima, de overgang van Oxxio ging probleemloos en ook de opgave van de meterstanden gaat makkelijk.

Geen hinder ondervonden

Ben benaderd door Essent. Ze wilden me terug als klant. Ben akkoord gegaan met de aanbieding en ben goed te woord gestaan en goede uitleg ontvangen. Vervolgens is alles in gang gezet en daar heb ik als klant niets van gemerkt. Prima geregeld dus. Let wel we zijn pas 1 maand onderweg.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Netjes geholpen en alles ging automatisch

overstap is prima verlopen

tot nu toe is alles prima geregeld.geen enkel probleem.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Een goed contact op locatie.

Prettig

• De wijze waarop het contact is verlopen

Goed verlopen maar 1 punt staat nog open!

Goed verlopen maar 1 punt staat nog open. Ik ben van Essent (zakelijk) naar prive gegaan waarvoor het zelfde mailadres is gebruikt. In de Essent App moet je je mailadres en een ww opgeven. Maar ik kan nu alleen mijn oude account inzien. Kunnen jullie dit oplossen en mij hiervan op de hoogte stellen aub. BVD Mark van Hal

• De wijze waarop het contact is verlopen

gesprek was duidelijk hoe de overgang ging en klopte

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch